Balletang BG3000, Euro

Balletang med Euro-beslag

På lager
SKU
20-BG3000E
7.350 kr

En balletang til dig, som vil arbejde med præcision i kombination med styrke!

• Balletang BG3000 klarer håndtering af tusindvis af baller
• Balletang BG3000 er en balletang med præcision som sin ekspertise
• Løfter både rund- og firkantballer, der vejer op til 1.200 kg
• Individuelle arme gør, at andre baller ikke bliver beskadiget ved stabling
• Til dig, der stiller høje krav til funktionalitet og ydeevneMed denne andengenerationsballetang håndterer du så mange løft, du ønsker, og med stor perfektion. Velegnet til dig, som har stor produktion af plastindpakkede baller, eller som helt enkelt ønsker funktionaliteten i en balletang, der arbejder helt individuelt uden parallelføring. Da ballearmene arbejder helt individuelt, giver det dig bedre præcision, og du kan løfte baller, som ikke står helt centreret i gribearmene, uden at skrabe plasten mod jorden og risikere huller.

Armene har en robust konstruktion uden skarpe kanter, gribearmene har en tæt rørkonstruktion med afrundede hjørner, som giver et meget skånsomt anlæg imod ballen. Kraftig, lav ramme, som gør det nemt at overskue arbejdet. Hydraulikcylinder med kontraventil sikrer, at ballerne bliver siddende i tangen under transport.

Til balletangen kræves et dobbeltvirkende udtag på traktoren. Balletangen leveres med to hydraulikslanger med ½" hanlynkobling og med beslag, der passer til Euro.

Vi har også beslag, som passer til Trima klik her.

Tilbehør: St. BM Volvo-beslag klik her.

Teknisk Specifikation
Arbejdstryk min. 150 bar
Ballestørrelse 700-1.600 mm
Ballevægt maks. 1.200 kg
Vægt 253 kg
Filmklip