Batteridrevne maskiner

Maskiner som tåler sammenligning!

Det er rigtigt at batteridrevne maskiner er bedst for miljøet. Men af andre fordele slipper du for røg, støj og larm. Kellfri præsenterer en serie af 36V batteridrevne maskiner med stærke egenskaber.

Serien består af Motorsav, Buskrydder, Hækklipper og Løvblæser. Alle kører på samme batteritype på 36V som passer mellem maskinerne.

Uanset fabrikat produceres det meste af denne kategori i Kina. Kellfri har direkte kontakt til de markedsledende producenter, og uden mellemhandlere er resultatet den bedste præstation til attraktive priser.

– -Vi har i test sammenlignet vort sortiment med en kendt mærke. Præstationerne er fuldt sammenlignelige fortæller produktchef Fabian Hellgren. I et enkelt tilfælde præsterede Kellfri klart bedst. Det var løvblæseren som kunne blæse kraftigere og i længere tid. Overordnet tåler produkterne sammenligning med de bedste mærker. Det er egentligt ikke så specielt da lithium batterierne kommer fra samme kvalitetsproducent.

Motorsaven har et 14” Oregonsværd, kæde med 52 led og 3/8” deling samt kædespænding uden brug af værktøj. Effekten er 1400 Watt. Tanken til kædeolie er på 0,2 ltr. Uden batteri er vægten 3,5 kg. Saven har også en energisparerfunktion.

Producenten har testet at du kan save mere end 150 gange gennem en 10 cm x 10 cm lægte på en enkelt opladning.

– -Jeg kunne save i en halv time inden batteriet skulle byttes, fortæller Fabian.

Fuld opladning kan gøres på blot 1 time. Hvis du sammen med savningen skal kløve og stable træ, kan du nøjes med 2 batterier for at arbejde en hel dag.

“”Vi har i test sammenlignet vore maskiner med et kendt professionelt mærke. Ydelserne er helt sammenlignelige.””

Buskrydder og græstrimmer er egentlig samme maskine. Forskellen er at buskrydderen har dobbelthåndtag og leveres med en tre-bladet klinge i diameter 255mm. Trimmeren har enkeltgrebshåndtag og almindeligt 2 mm trimmersnøre. Uden batteri vejer trimmeren 3,8 kg og buskrydderen 4,2 kg.

Løvblæseren er et lille kraftcenter. Et 4,0 Ah batteri rækker til 25-70 min drift afhængig af den valgte styrke. Uden batteri vejer den 2,15 kg. Lufthastighed op til 60 m/s. Grænsen for orkan er 32,7 m/s.

Hækklipperen har et 56 cm langt sværd som klipper 1500 gange i minuttet. Uden belastning rækker et 2,0 Ah batteri til 40 minutter.

Kellfri´s maskiner er professionel kvalitet med høj kapacitet. Husk det er lige så vigtigt med sikkerhedsudstyr til disse som til benzin drevne redskaber! De fleste ulykker sker når ”man bare lige skal…..” og dermed glemmer alt om sikkerhed.

Mere info om maskiner, batterier og ladere kan du finde her.