Dæktrykovervågning med 4 sensorer

Tjek nemt lufttrykket i dine dæk med overvågning inkl. 4 sensorer.
2.090 kr Ekskl. moms
På lager
SKU
23-TPMS

Dæktrykovervågning med 4 sensorer

TPMS, Tire Pressure Monitoring System, eller aktiv dæktrykovervågning indebærer, at der indvendigt i hjulet er anbragt en sensor, som udsender signaler med dækkets lufttryk og temperatur, der kan aflæses på bilens instrumentpanel.

1. Funktion

Jetson transmissionsboosters arbejder med to JETTE-mærket TPMS-systemer til lastbiler, autocamper, hesteransporter, traktorer mv. Selv om de grundlæggende systemer er testet og fungerer godt op til 60 tons, er der tidspunkter, hvor et køretøj vil levere elektronisk interferens (forstyrrelser), der forårsager signaltab fra senderen og her er en dæktryksmonitor god. Risikoen for tabte signaler kan også øges med afstand (fra modtager til bagdæk), ekstrem kulde og lav batteristand.

Jetson transmissionsbooster hjælper dig med at holde styr på dæktryk / marktryk. Beskyt miljøet med det korrekte dæktryk for lavere rullemodstand / lavere brændstofforbrug.

2. Drift

Når dæktrykovervågningen er installeret i det bugserende køretøj eller omtrent midt i en større bus, er det ikke nødvendigt at programmere eller foretage sig yderligere. Dæktrykovervågningen opfanger automatisk signalerne fra samtlige sendere og sender oplysningerne til modtageren/skærmen.

3. Montering

Selv om den er helt vejrbestandig, anbefales det at montere dæktrykovervågningen på et relativt beskyttet område. Nedenstående billede viser den optimale placering for campingvogn, anhænger, skovvogn og lastbil.
4.Installation

Jetson booster leveres med flere bånd, som kan bruges til at sikre dæktrykovervågningen og dens forsyningsledning hvor som helst. Montér enheden så stabilt som muligt for at minimere vibrationer.

5.Strømforsyning

Model JET-100A kræver ekstern jævnstrøm: DC 12 V eller DC 24 V. Den røde ledning er + positiv, mens den sorte ledning er – negativ. Hvis du er usikker, skal du kontakte et lokalt værksted for at få monteret dæktrykovervågningen.

6.Tekniske data

Driftstemperatur: -40~85 ℃ (-40 °F til 185 °F)
Driftsspænding: DC 12 V~DC 24 V
Driftsfrekvens: 433,92 MHz