P R E S S E M E D D E L E L S E
2 0 2 0 – 11 – 02

KELLFRI FANGELÅGE I ALUMINIUM - ORIGINALEN SOM SATTE STANDARDEN FOR BEDRE RYG HELSE

Siden fangelågerne i aluminium blev lanceret af Kellfri i 2016, har man taget markedet med storm og sat standarden for den nye generation af letvægtslåger. Med over 10 000 solgte eksemplarer, kan man konstatere at efterspørgslen af en mere let håndterbar låge er stor og markedet er endnu ikke mættet.

”Nye kunder skriver og ringer ind hver uge, og spørger efter fordelene ved vores låger i aluminium”, fortæller Lars Persson, salgschef for Sverige i Kellfri AB.

Fangelågen som er lavet i aluminium, er et kompliment til Kellfris ordinære prisværdige indhegningssortiment, som er Sveriges mest købte låger med fodbukke. Aluminiumslågen har mange fordele og den største er den lette vægt på kun 16,8 kg.

Ifølge Kellfri er den lette låge perfekt til dig som flytter rundt med hegnene til f. eks drivgange, rondeller, sygeboks eller lign. .

””Vi landmænd bærer meget og ofte tungt. Så for os er denne låge mere end velkommen og vi bruger den hver dag!” siger Claes Johansson, en af Kellfris tilfredse kunder.

En af de tilfredse kunder er Claes Johansson på Tyska gården i Skånings-Åsaka. Claes har 400 dyr, hvoraf 200 af dem er malkekøer.

”Vi landmænd bærer meget og ofte tungt. Så for os er denne låge mere end velkommen og vi bruger den hver dag!” siger Claes Johansson, en af Kellfris tilfredse kunder.

Lågerne bidrager til et bedre arbejdsmiljø for Sveriges landbrugsejere og mindsker slitageskader for landmændene. ”En låge i aluminium øger arbejdseffektiviteten og mindsker risikoen ved tunge løft med flytbare hegn, f. eks i situationer som opbyggelse af drivgange med dyrevogn.” Forklarer Lars Persson, Kellfri AB.

Efter Kellfri for nyligt lancerede en ny dyrevogn, mærker de en øget interesse af lette låger som passer sammen med vognen, og takket være sin lette vægt, bidrager aluminiumlågerne til en enklere transport og et mere sikkert arbejdsmiljø.

Takket være store omsætninger under årenes løb, kan Kellfri holde produktionsomkostningerne nede uden at gå på kompromis med kvaliteten.

”Det er vigtigt for os at lågen holder en høj standard og at den på trods af sin lette vægt stadig er robust. Det er noget af det vores kunder sætter pris på.” Siger Lars Persson, Kellfri AB.

Grundet en gennemtænk konstruktion af Kellfris udviklingsteam, er aluminiumlågen også kompatibel med Kellfris øvrige indhegningssystem. Lågerne som er 3 meter bredde, har en total højde på 1,7 meter og er vendbare for at øge anvendelsesområdet.

”Siden vi lancerede produktet i 2016, har vi været størst på markedet inden for hegnsortiment og vi fortsætter med at udvikle hegn og låger som tilpasses efter de nordiske gårde.” Afslutter Lars Persson, Kellfri AB.

For yderligere information:
Kontakt en af vores dygtige sælgere på tlf. 7690 2100