Hækklipper med pumpe, 2-strengs hyd til 3-pkt

Hækklipper med arm til montering på traktorens trepunkt.

På lager
SKU
35-HRT1602
24.900 kr

Med arm til montering på traktorens trepunkt eller til frontlæsser med pallegafler

• L x B x H: 44 x 130 x 254 cm
• Arbejdsbredde 160 cm
• Rækkevidde: højde 550 cm, vandret 480 cm
• Oliemængde 20 l
• Vægt 223 kg


Ud over at anvende hækklipperen til at klippe hække kan den også anvendes til at rense vejkanter for krat og afklippe udstikkende grene på træer, f.eks. ved markkanter, hvor grene kan ridse traktorer og redskaber.

Hækklipperen leveres komplet med tank, dubbelpumpe og betjeningsventiler samt håndtagssæt med Teleflex-wire, så den kan styres fra førerhuset.

”Håndtagspakken”, som du løfter ind i førerhuset, er lille og smidig, da ventilen sidder på hækklipperen og reguleres ved hjælp af Teleflex-wiren, der er koblet til betjeningsventilerne fra håndtagene. Længden på wiren er 3 meter, så den fungerer for dig, der vil have den på frontlæsseren eller på trepunktet.

Hydraulikken til hækklipperen drives med en dubbelpumpe, som sættes på traktorens kraftudtag. Omdrejningstallet er 540 o/min. På den måde kræves der intet større flow fra traktoren, men den passer til dig, som har en lille traktor og PTO. Ved anvendelsen af denne hækklipper er det vigtigt, at man sørger for at tilpasse kørslen efter vægten på traktoren. Vi anbefaler, at du anvender en traktor, som vejer ca. 1500 kg, så kranen kan køre i sine yderste positioner.

Den kran og arm, som klippeaggregatet sidder på, rækker 5,5 meter op i luften og 4,8 meter vandret ud fra traktoren.

Takket være hækklipperens smarte konstruktion og ergonomi kan den klippe på begge sider af traktoren. Hvis du anvender den på traktorens trepunkt, har den fuldt bevægelsesmønster på traktorens højre side, men mere begrænset bevægelse på traktorens venstre side. Hækklipperen kan også klippe under jordniveau, hvilket gør den velegnet til grøfter og under dit elhegn.

Arbejdsbredden er 1600 mm, og den er konstrueret med specialfremstillede knive for at opnå det bedste klipperesultat, idet de også har modholdstænder. Klippehovedet er også forsynet med beskyttelse i begge ender for at give et godt klipperesultat og beskytte knivbjælken.

Takket være klipperens konstruktion er det tilstrækkeligt med en traktor på 25-40 hk.

Teknisk Specifikation
Arbejdsbredde 1600 mm
L x B x H 440 x 1300 x 2540 mm
Olietank 20 l
Omdr. Pto 540 o/min.
Vægt 223 kg