Job på Kellfri

Hvorfor Kellfri?

Kellfri AB er en førende leverandør af produkter til mindre land- og skovbrug i Norden. Virksomheden har arbejdet på det svenske marked i næsten 70 år og har været meget aktiv indenfor e-handel i flere år - også i Danmark. Kellfri AB har en omsætning på ca. 260 millioner sek og har afdelinger i 3 forskellige lande og eksport til yderligere en række lande.

 

Hovedkontoret ligger i Skara Sverige og vi beskæftiger cirka 65 ansatte. Kellfri har siden 2010 tilhørt den børsnoteret industrikoncern Volati, www.volati.se.

 

Med kontrol over hele linjen, fra idé til færdige produkter, tilbyder vi mange mennesker at drive fornuftig virksomhed på landet. Grundlaget hos Kellfri er forståelsen og respekten for de udfordringer, som vores kunder møder i dagligdagen. Ved at være virkelig nysgerrige, interesserede og altid holde vores kunder tæt, fortsætter vi med konstant at udvikle og forbedre os selv og vores sortiment.

 

Vi deler i Danmark lokaler med vores søsterselskab HABO i gode lokaler i Søften - tæt på Århus. Hos os kommer du til at arbejde i en organisation med korte beslutningsveje og høj grad af indflydelse. Vi er et godt team med god holdånd, hvor alle bidrager til vores fælles succes. Du kan selv påvirke din fremtidige rolle i virksomheden og vokse sammen med os.

Ledige Stillinger

Salg og Kundservice