Rabatklippere

Sats på en kraftig rabatklipper, hvis du skal klippe græs og krat såvel bag ved som ved siden af den traktor, du anvender til at trække din rabatklipper. Dette er et redskab, der er tilfredsstillende at anvende, og som ofte vil være til nytte.

Vores rabatklippere er meget fleksible, og du har stor kontrol over både sideforskydning og vippevinkel. Det betyder, at du kan arbejde mere effektivt. Monteringen er enkel, og du kommer hurtigt i gang med at klippe rabatter og skråninger på dine arealer. Rabatklipperne i vores sortiment er gedigent konstrueret, og vi sælger dem til en god pris i forhold til den høje kvalitet, du får.

Du finder også reservedele til dine maskiner i vores sortiment. Det indebærer, at levetiden er meget lang sammenlignet med mange andre maskiner på markedet.

Fra finslåning til grovrydning

Man kan sige, at en rabatklipper har samme funktion som en traditionel brakklipper, men den hjælper dig altså i kraft af sin montering og konstruktion til også at klippe der, hvor du ikke kan køre med din traktor. Eksempelvis ved siden af vejen, på en skråning. Anvendelsesområdet er lidt bredere end for en kantklipper, eftersom det er muligt at vinkle klippehovedet. På den måde opnår du et godt resultat også i rigtigt stejle grøftekanter.

Rabatklippere er ideelle til dig, der har behov for at holde styr på forholdene langs med skovveje, inden krattet breder sig, og til dig, som bare vil slå grøftekanten. Netop det at holde styr på forholdene langs med skovveje kan være et sikkerhedsspørgsmål, idet højt krat påvirker udsynet negativt. Det kan også være sværere at pløje langs med en skråning, der er fyldt med krat. Der er flere fordele ved at holde styr på forholdene langs med vejene.

Vælg en rabatklipper med klap, hvis du ønsker en mere effektiv spredning af græsset, når du klipper. Dermed sparer du tid, fordi du kan køre hurtigere, når græsset ikke drejer valsen rundt på samme måde, som når der ikke er nogen klap. En bred rabatklipper giver dig større rækkevidde, men er tungere og koster lidt mere. Med andre ord skal du vælge model afhængigt af formålet.

Hos os finder du også modeller, der fungerer som en kombination af en brakklipper og rabatklipper. Med denne kan du klippe både plane og skrånende arealer. Køb ikke to maskiner i en situation, hvor du kan nøjes med én.

Med en rabatklipper til traktoren kan du holde arealerne i optimal stand, eftersom du kan klippe og rydde der, hvor det ellers er vanskeligt at komme til.

Læs mere

7 varer

per side
Faldende orden
 1. Brakklipper 2,75 m, hydraulisk kantklippefunktion
  Brakklipper 2,75 m, hydraulisk kantklippefunktion
  29.900 kr
  Tiltbar brakklipper, perfekt når du også vil bearbejde grøftekanter.
 2. Kantklipper 3-punkt
  Kantklipper 3-punkt
  6.290 kr

  Græstrimmer til trimning af græs langs vejkanter og under stakit og hegn.

 3. Kantklipper
  Kantklipper
  12.900 kr
  Bag- eller frontmonteret kantklipper til traktorens trepunktsbeslag.

 4. Rabatklipper letvægt, 1,45 m
  Rabatklipper letvægt, 1,45 m
  15.900 kr
  Let og praktisk rabatklipper til mindre traktorer, arbejdsbredde 1,45 m.
 5. Rabatklipper med låg, 1,4 m
  Rabatklipper med låg, 1,4 m
  Kampagnepris 16.990 kr Tilbuddet gælder indtil 2020-04-10 Normalpris 18.900 kr

  Låg bag på som lukker græsset. Til traktorer fra 50 hk.

 6. Rabatklipper med låg, 1,8 m
  Rabatklipper med låg, 1,8 m
  Kampagnepris 18.990 kr Tilbuddet gælder indtil 2020-04-10 Normalpris 20.900 kr

  Effektiv klipper med låg bag på. Til traktorer fra 60 hk.

 7. Rabatklipper med låg, 2,2 m
  Rabatklipper med låg, 2,2 m
  22.900 kr

  Klipper med låg. Til traktorer fra 80 hk.

  Udsolgt

7 varer

per side
Faldende orden