Traktorer

Hos Kellfri finder du traktorer, der imødekommer kravene om en traktor til mange forskellige opgaver. Uanset om det er til arbejde på gården, i skoven eller på vejen har vi en traktor, som passer til netop dine formål og forudsætninger.

4WD som standard – og lidt til

Vores traktorer er alsidige, fleksible og har 4WD som standard, hvilket garanterer fremdriften i ujævnt terræn. Med høj frihøjde kører du sikkert over mindre stubbe, grene og andet materiale, som ellers ville beskadige undervognen. I førerhuset sidder du komfortabelt og har fuld kontrol over din traktor med let tilgængelige betjeningsgreb.

Vores traktorer fås i flere størrelser, men de kan alle klare at udføre det meste arbejde. Alle traktorer kan udstyres med frontlæsser, hvilket muliggør løft af f.eks. baller, sække eller andet løst materiale. Vores traktorer er desuden registreret i køretøjsregisteret, ECC-certificeret og godkendt til at køre på offentlig vej.

Vores traktorer har kraftige hestekræfter, 35 og 50 Hk, som giver den påkrævede kraft i alle situationer, og til trods for deres størrelse har de et lavt jordtryk, hvilket også muliggør fremkommelighed på følsomme underlag. Du kan således køre på underlag uden at gøre nogen direkte eller større skade.

Lovol – ikke så dårligt!

Hos Kellfri finder du Lovol, en af verdens førende producenter af traktorer. Ud over 50000 traktorer om året produceres der landbrugs- og entreprenørmaskiner, som eksporteres til mere end 120 lande. Takket været vores bagvedliggende service til alle vores køretøjer og kontroller gennem alle led kan vi garantere dig en traktor, som holder længere.

Læs mere

4 varer

per side
Faldende orden
 1. Traktor 35 hk 4wd med førerhus
  Traktor 35 hk 4wd med førerhus
  114.900 kr

  Traktor 35 hk Lovol med førerhus og firehjulstræk.

 2. Traktor 35 hk 4wd med førerhus og frontlæsser
  Traktor 35 hk 4wd med førerhus og frontlæsser
  139.800 kr

  Traktor 35 hk Lovol med førerhus og frontlæsser med optimal løftehøjde og tippevinkel.

 3. Traktor 50 hk 4wd med førerhus
  Traktor 50 hk 4wd med førerhus
  148.700 kr

  Traktor 50 hk 4wd Lovol med førerhus

 4. Traktor 50 hk 4wd med førerhus og frontlæsser
  Traktor 50 hk 4wd med førerhus og frontlæsser
  179.900 kr

  Traktor 50 hk 4wd Lovol med førerhus og frontlæsser fra Lovol.

4 varer

per side
Faldende orden