Planérskovl PRO 1,8 m, Euro

Kraftig og slidstærk planérskovl 1,8 m med slidflader i Hardox®-materiale.

Læs mere
9 549 kr Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 26-PLF2E1800

Hardox pro 120x120.png

Robust planérskovl 1,8 m med god brugervenlighed, Euro-beslag

• Konstrueret og bygget til hårdt arbejde
• Lav skovlryg giver bedre overblik fra førerhuset
• Lang bund for at synliggøre skæret
• Runde gavle for optimal lastning
• Slidflader i Hardox®-materiale

Planérskovl, som passer til alle frontlæssere

Ved jordplaneringsarbejde som f.eks. justering, planering, lastning og losning af små og store arealer og materialer arbejder denne skovl bedst. Sand, jord eller andre udgravningsmaterialer er almindeligt forekommende materialer, når der arbejdes med jordplanering.

Til konstruktionen er den generelt bredere, har en lavere ryg og er noget længere end andre skovle. Hvilket er ideelt ved planeringsarbejde.

Bredden gør, at man blandt andet får en flot og jævn overflade på et større område med det samme. Takket være den lave bagplade, som vi kalder ryggen, får man som fører et optimalt overblik fra førerhuset, totalhøjden er 514 mm.

Og til sidst, takket være den gode længde, får man et godt overblik fra førerhuset, hvor skovlens skær arbejder. På den måde har man fuld kontrol og præcision over sit planeringsarbejde med hårdt og løst materiale.

Slidflader i Hardox®-materiale

Planérskovlens underside har slidribber 100 x 6 mm fra ryg til front i Hardox®-materiale, hvilket giver en stærk konstruktion samt fordel ved planlægningsarbejde, hvor ribberne udfylder ujævnheder. Skovlen har også forstærkninger i ryggen som gavle.

Hardox® Slidplade er verdens førende slidstål. Hardox er hård på tværs, fra overfladen og ned til kernen, og den giver længere levetid og højere produktivitet i de mest udfordrende miljøer.

Gavlene er noget rundede i formen for at optimere lastning af løst materiale. Selve ryggen er ret, da planeringsarbejde og justeringer også sker ved at bakke og dermed plane ujævnheder ud ved hjælp af den lige bagplade.

Planérskovlens skær, slidribber og overkanten af sidepladen er også fremstillet i det hårde Hardox-materiale med en dybde på 150 mm og 16 mm i tykkelse. Skæret har en grov svejseoverflade på 5 mm.

Skovlens bund og sider er fremstillet i S355-stål.