G U I D E R  O G  R Å D G I V N I N G

0 5 – 0 5 – 2 1

Hur du väljer rätt skogsvagn

SÅDAN FÅR DU GRÆSMASKINEN TIL AT HOLDE LÆNGERE

Hvis du vedligeholder græsmaskinen rigtigt, kan du fordoble levetiden. Kenneth Nylander fra Kellfris tekniske support kommer med tips til en holdbar maskine i mange år fremover.


Smør ofte!

Græsmaskiner er ikke evighedsmaskiner, men regelmæssig vedligeholdelse er alfa og omega. Invester derfor i en fedtpatron samt en fedtpresse, og følg smørepunkterne i manualen. Hvis din maskine står i laden uden at blive brugt i flere år, stivner fedtet. Det kræver nye olier og fedt for at lejerne skal have det godt og smøres korrekt.

Tips! Hvis du følger serviceplanen, kan du være sikker på, at olien holder den kvalitet, du har brug for til en maskine med lang levetid.


Lyt efter (mis)lyde

Hører du en skinger eller skærende lyd? Måske støjer maskinen på en måde, som den ikke plejer? Stands og kontrollér straks skaden, det kan redde maskinen på lang sigt. På græs kan snor eller pigtråd nemt sætte sig fast i din brakklipper. Vær derfor lidt ekstra opmærksom, når du slår græs.


Rengør efter hver brug

Gør det til en vane at skylle din græsmaskine af lige efter brug. Når maskinen er ren, er det nemmere at opdage fejl eller skader. Hver gang du bruger din græsmaskine, samler der sig græs på den. Det våde græs skader lakken og danner rust over tid. Det forhindrer du ved at vaske maskinen ren hver gang efter brug. Desuden får man det bedre af at køre rundt i en ren og pæn maskine, eller hvad?

Vidste du? Snavsede maskiner dæmper også mislyde. Endnu en grund til at vaske maskinen af mellem opgaverne!


Lidt ekstra opmærksomhed

Gennemgå maskinen både før og efter brug. Så opdager du, hvis noget ikke er, som det plejer. Hold øje med løse dele eller skruer før brug. Alt skal sidde fast og virke helt og rent.

Sker der alligevel et uplanlagt stop, kan du altid henvende dig til din nærmeste forhandler. Vi hjælper dig med teknisk support til din græsmaskine.


Teknisk håndbog

En støtte til dig, som har Kellfri-redskaber. Denne håndbog skal ses som en hjælp for at få grundlæggende viden om diverse mekaniske begreber og processer.

Vi har som mål at forsøge at give dig de oplysninger og lidt til, som er nødvendige for at kunne anvende vores produkter og redskaber på den bedst mulige måde.

Læs den tekniske håndbog her.

Manualer

Ved at følge produkternes manualer samt at tænke sikkerhed ind i brugen vil du få stor nytte og sikker anvendelse af dit Kellfri-produkt i mange år.

Her finder du manualer til Kellfris produkter.


Kenneth Nylander

Kenneth hittar du inte bara på vår tekniska support. Efter arbetstid är det lerduveskytte som gäller. 2018 var han två duvor från att ta sig till landslaget!

Servicesæt til græsmaskiner

Smørefedt, knive, slagler og remme. Ønsker du, at dine produkter skal være din tro følgesvend i lang tid? Det håber vi, og derfor finder du her den færdige pakke med alt, hvad du behøver for at holde dine produkter i tiptop-stand. Mange produkter bliver som nye, hvis du sørger for at udskifte slagler, knive og remme.

Læs mere