Skovvogn 6 ton med kran 4,7 m

Tohåndtagsventil og hydrauliske støtteben som standard.

For info om leveringstid kontakt en sælger på 7690 2100
SKU
21-SV60/GL47
59.190 kr

En smidig udkørselsvogn til dig, der har en traktor med 40 hk eller mere

Kellfri skovvogne og kraner er kraftigt dimensionerede køretøjer med optimale køreegenskaber og maksimal bevægelighed. Vores konstruktører har udviklet dem, så de er effektive i skoven, uden at der gås på kompromis med sikkerheden.

Beskyttelsesgitrene er veldimensionerede af hensyn til førerens sikkerhed. Hydraulik og slangeføring er integreret eller placeret beskyttet med henblik på at minimere risikoen for udefra kommende skader.

Der er rigelig frigang under vognene, så de helt ubesværet kan passere eventuelle hindringer, og bogierne, der er udstyret med 11.5/80-15,3 hjul, er velegnede til stigninger. Vognene har et lavt tyngdepunkt og er udstyret med hydrauliske støtteben, som gør vognene stabile under lastning, losning og kørsel. Rammestyring med én cylinder.

Kranen har vinklet løftearm, hvilket giver maksimal løftekraft i jordniveau. Overliggende løftecylindre i beskyttet position. Den indvendige slangeføring i løfte- og vinkelarm beskytter imod udefra kommende skader under kørslen.

Vognen er som standard udstyret med trækøje med led, støttefod, tohåndtagsventil, hydrauliske støtteben, rotator med komplet drejekreds. Når du køber en Kellfri skovhuggervogn, leveres den med olie i systemet, færdigmonteret, prøvekørt og klar til indsats.

Til skovvognen kræves et enkeltvirkende, et retur og et dobbeltvirkende hydraulikudtag på traktoren. Vognen leveres med fire hydraulikslanger og ½" hanlynkobling. Vognen er ikke udstyret med bremser.

Kranbetjeningsventilen findes i 3 modeller.:

• 2 håndtag: manuel ventilpakke BLB, leveres som standard

• 2 håndtag el on/off: elstyret gribeklo og udskydning til reduceret pris (gælder ved samtidig køb af vogn). Kontakt vores dygtige sælgere for yderligere oplysninger.

• Letvægtspakke el on/off: 2 håndtag med elstyret gribeklo, udskydning og støtteben. Reduceret pris gælder ved samtidig køb af vogn. Kontakt vores dygtige sælgere for yderligere oplysninger.

Ventilen er ikke forberedt til konstanttryksystemer af typen John Deere.

Ved køb: Læsserampe er nødvendig ved aflæsning.

Vognen på billederne kan være forsynet med ekstraudstyr.

Montering af produktet skal foretages af Kellfris personale. Kontakt en sælger på tlf. 7690 2100 for at få oplysninger om levering.

Her kan du se en film om vores skovhuggervogn SV60/GL47

Teknisk Specifikation
Bremser Nej
Centerrør 140 x140 mm
Frihøjde 520 mm
Frontgitter 1.090 mm (højde)
Gribeareal 0,18 m²
Gribeklo 1.000 mm (vidde)
Hjul 11,5/80-15,3
Hydrauliske støtteben Standard
Lastbredde 1.100 mm (bund), 1.560 mm (top)
Styret trækøje Ja
Løftekapacitet ved 4,7 m: 300 kg
Maxlast 6.000 kg
Rammestyring med én cylinder Ja
Anbefalet effektbehov 30-60 hk
Anbefalet olieflow 20-45 l/min
Rækkevidde kran 4.700 mm
Rotator med komplet drejekreds Standard
Støttefod Standard
Støtter 4 stk.
Systemtryk 17 Mpa
Totalbredde 2.000 mm
Totallængde 5.400 mm
Transportkasse Nej
Ventil 2-håndtag Standard
Vægt 1.600 kg
Spil Tilvalg
Drejecylindre drejehus kran 4 stk.

Filmklip