Slagleklipper 2,8 m

Velkonstrueret slagleklipper med bagklap til traktorer på 100-150 hk.

På lager
SKU
35-VKM280N
22.900 kr

En slagleklipper med stærkt og robust chassis til dig, som stiller lidt større krav.

• Arbejdsbredde 2,8 m
• Hydraulisk sideforskydning
• Kraftig støtterulle for nøjagtig klippehøjde
• 22 stk. hammerslagler
• Bagklap


En prisbillig kvalitetsmaskine med stærkt og robust chassis til dig, som stiller lidt større krav til din slagleklipper.

Med en samlet vægt på 885 kg har slagleklipperen det, der kræves for at klippe krat, græs, halm og træstubbe op til 40 mm.

Trepunktsrammen er gedigent konstrueret og sidder fast på chassiset via sideforskydningen, hvilket gør, at du kan justere klipperen fra traktorens centrum. Sideforskydningen har to kraftige forkromede rør, som gør konstruktionen stabil, og er nøglen til den stabile flytning af chassiset.

Chassiset er formet med henblik på bedst mulig klippeevne og volumen med svejset modstål på indersiden af hvælvingen. Der er også mulighed for at åbne slagleklipperens chassis bagest med henblik på bedst mulig kørsel ved ekstra høj og tæt vegetation, stort materialeflow og hurtig klipning.

Under chassiset sidder 22 stk. hammerslagler med en bredde på 140 mm/stk., slaglerne er fordelt på valsen med henblik på bedst mulig balance. Valsen drives af 5 stk. SPB 1499-remme med henblik på bedst mulig kontakt med remhjulene samt drivevne i krævende køremiljøer. Gearkassen har frihjul, og maskinen køres optimalt med maskiner på 100-150 hk.

Slagleklipperen kan også køres med lukket chassis, enten med eller uden modholdsknive. Med modholdsknive får du bedre findeling af det slåede græs, idet græsset forbliver i klipperen. Modholdsknivene hjælper dig med at klippe græsset yderligere og mere effektivt, da hammerslaglerne har noget at kaste af og slå græsset/mod strået.

Slagleklipperen har en kraftig støtterulle med en dimension på 170 mm. Støtterullen har selvrengørende skraber og er justerbar. Du har også mulighed for at justere sidemederne med 20 mm – 40 mm og 60 mm.

Til slagleklipperen kræves et dobbeltvirkende udtag på traktoren.

Leveres med to hydraulikslanger, ½" hanlynkobling og K-aksel.

Teknisk Specifikation
Vikt 980.0000
Arbejdsbredde 2800 mm
Vægt 885 kg
Filmklip