Slagleklipper med låg, 1,95 m

Effektiv slagleklipper med låg bag på og hydraulisk sideforskydning.

12.900 kr Ekskl. moms
På lager
SKU
35-VKM195H2

Slagleklipper med låg og hydraulisk sideforskydning

• Udstyret med låg bagpå som lukker græsset
• Hydraulisk sideforskydning på 35 cm
• Arbejdsbredde 195 cm
• 32 stk. smedede hammerslagler
• Indstillelig støtterulle i bagkanten
• Slitagemeder i siderne

Øg din kapacitet med en slagleklipper udstyret med låg

Udstyret med låg bagpå som lukker græsset ud og stop minimeres. Du sparer brændstof og slitage på drev, og du øger kapaciteten ved at minimerer omvikling af rotorakslen. Græssets spredning bliver også bedre og mere ensartet. 

Kellfris slagleklipper VKM195H er bygget med stor kapacitet til håndtering af alt fra klipning/slåning af græsgrøfter, rydning af tilvoksede marker med elementer af kvas til findeling af halmstubbe. 

Med en arbejdsbredde på 1,95 m giver det en høj kapacitet pr. time. Med den høje rotorhastighed og med tyngden fra de 32 smedede hammerslagler får maskinen meget stor kapacitet til at klippe og snitte alle former for materiale, passer til traktorer med ca. 40-50 hk.

Den hydrauliske sideforskydning på 35 cm kan gøre det muligt kun at køre med et hjulpar på uslåede arealer samt at klippe/slå tættere på grøfter, stakitter osv. Den indstillelige, robuste støtterulle i bagkanten opretholder den rette klippehøjde. 

Maskinen leveres som standard med kraftoverførselsaksel, transmissionsolie, hydraulikcylinder og hydraulikslanger.

Til slagleklipperen kræves et dobbeltvirkende udtag på traktoren. Slagleklipperen leveres med to hydraulikslanger med ½" hanlynkobling.

Teknisk Specifikation
Arbejdsbredde1950 mm
Effektbehov40 - 50 hk
Slagle32 st hammarslagor
Vægt365 kg