Skovvogn ATV med kran og spil, Tower2+

Skovvogn ATV til smidig transport af skovens og gårdens små som store ting.

Skovvogn ATV til smidig transport af skovens og gårdens små som store ting

• Kan justeres og tilpasses forskellige trælængder

• Kraftig mekanisk drejehuslås Tower2+

• 4 stk. forstærkede og fortandede op- og nedfældbare støtter

• Kraftig V-bogie for god klatreevne i skovterræn

• Støtteben for øget stabilitet ved lastning og losning

• Håndspil med lås medfølger

 

"Som skovbruger vil og kan man ikke altid trække den store tømmervogn og traktoren frem, hvis man vil ind på snæver plads og/eller bare har brug for at køre nogle stammer ud. Så er denne ATV et rigtig godt alternativ, som man har stor nytte af i skoven. Og det er virkelig sjovt at køre i skoven med den!"
- Oscar Svantesson, land- og skovbruger

 

Her mødes kraftig konstruktion og smidighed

Kellfris skovvogn til ATV og/eller UTV passer perfekt til dig, der vil have en vogn til skovarbejdet, eller til transport af andre lange og korte genstande.

Tilpas vognen efter formålet med blandt andet indstillelige støtter, flytbare bænke, spilbom og gitter. 

2 stk. justerbare sidestøtteben ved lastning medfølger samt 1 stk. støttefod til trækket, justerbar med håndsving. Dette gør, at vognen står stabilt ved til- og afkobling til trækkøretøj og ved lastning og losning. Støttebenene, som sidder på vognens endestykker, kan hæves og sænkes og trækkes ud til siden.

Kraftig mekanisk drejehuslås med syv positioner for at kunne løfte tunge læs i forskellige retninger. Tårnet Tower2+ kan også drejes 360°.

Vognen har høj frihøjde, bogie samt bogiestativ til smidig transport gennem skovens kuperede og snævre terræn. Med de robuste og slidstærke komponenter bliver vognen din trofaste følgesvend i mange år.

Løfte, laste og losse
Spilkranen justeres hurtigt sideværts ved hjælp af et genfjedrende håndtag i faste positioner. Det gør det nemmere at trække stammer og grene fra forskellige vinkler.

Længden på spillets bom kan justeres fra 160 cm til 220 cm.

Spillets wire har en længde på 8 meter og en trækkapacitet på 500 kg, som kan løfte op til 150 kg, når stammen ligger lige ved siden af vognen.

Ved lastning eller losning trækkes to sidestøtteben nemt ud for øget stabilitet og sikkerhed. De fortandede støtter kan hurtigt vinkles ned via en stift for at minimere løftehøjden ved lastning. Tandkonstruktionen er bl.a. fremstillet, så stammen ikke ruller ved oplægning på den ene side.

Skovvognen har en maks. last på 700 kg. Dækkene har en dimension på 22x11-10, og luften pumpes let ind via dækventilerne.

Ved til- eller frakobling justeres den drejelige kuglekoblings højde nemt ved hjælp af støttefodens håndsving. 50 mm kuglekobling.

Udvid lastkapaciteten og smidigheden på din tipvogn med drejelige støtter. Du finder støttekittet her.

Visse miljøbilleder vises uden spil og foregående model af drejehus.

Læs mere
8 990 kr Ekskl. moms
Bestillingsvare. For info om leveringstid kontakt en sælger på 7690 2100.
-
+
Læg i kurv
Varenr. 21-SV07PRO2
  • {"id":"b-23-TV07ST4","name":"Støtter til Skovvogn ATV, 4 stk. runde støtter med beslag","category":"ATV-redskaber/Tilbehør til ATV-redskaber","price":"959"}
  • {"id":"b-21-KWE900","name":"Elspil 12 V 908 kg","category":"ATV-redskaber/Skovvogne & tilbehør ATV/Tilbehør til skovvogne ATV","price":"969"}