Vision og forretningsidé

Vores vision er "at forenkle hverdagen for jer, der bor i landdistrikterne". Vores forretningsidé handler om at tilbyde et bredt sortiment af maskiner, redskaber og tilbehør, uden at der kræves langsigtet investeringsplanlægning. Dermed får flest muligt mulighed for at forenkle deres hverdag og samtidig investere i deres livsstil.

Vi tilbyder en økonomisk overkommelig kvalitet, og for at kunne gøre det arbejder vi hårdt på at optimere hele vores værdikæde. Vi opbygger langvarige forhold til leverandører og fremstiller store styktal med automatiserede fremstillingsprocesser. Derudover strækker vores vision sig videre end til landbruget. Landbrug er en livsstil, og vi vil skabe en enklere hverdag for dig ved at give dig mulighed for at investere i netop din livsstil.

Bæredygtig vækst – investeringer i fremtiden

KELLFRI-visionen er grundlaget for vores vækst. Vi vil gøre KELLFRI tilgængeligt for dig, så du, hvis du bor i et landdistrikt, kan gøre din hverdag enklere. Vi geninvesterer størstedelen af vores overskud i produktudvikling og bæredygtige løsninger, og vi sørger for, at det altid er hos os, at du kan gøre den bedste handel. Det sikres med effektivt gennemarbejdede produkter, som er i overensstemmelse med markedets behov, et højt serviceniveau og et effektivt eftermarked. Alt sammen med i prisen – og det betaler sig i længden.

I dag er vi 60 medarbejdere og omsætter for mere end 200 mio svenske kroner.

Tryghed

I vores moderne og fuld udstyrede værksted monterer vi alt fra skovhuggervogne, brændemaskiner og afgrenere, og vi udfører leveringsservice på traktorer. Vi kender vores produkter utroligt godt, hvilket giver dig som kunde en tryghed, det er vanskeligt at finde andre steder.

Vores montageafdeling har lang tids erfaring inden for branchen og med vores produkter, og det betyder, at du får leveret et produkt, der er gennemgået, afprøvet og monteret fuldstændigt.

Vi har vores helt egen serviceafdeling, der altid er klar med unik support.

Hos Kellfri går vi meget op i relationer. Vi har altid opbygget langvarige relationer til vores kunder, og det er sådan, vi skaber arbejdsglæde.

Vores sælgere er deres eget varemærke, da de selv bor på landbrug og udmærket er klar over, hvad du behøver for at kunne forenkle din hverdag. Her kan du altid få gode råd og produktinformation. Vi står klar på hverdage til at komme dig i møde med rådgivning og svar på andre spørgsmål, inden du beslutter dig for at handle.

Vores produktudvikling omfatter en bred vifte af kundskab, som vi gerne vil dele ud af ved at lancere nyhed efter nyhed i et højt tempo. Det er hos Kellfri, det sker.

Vi arbejder hurtigt og tidssvarende med korte produktionstider, og vi har kontrol over hele værdikæden, hvilket i sidste ende er en fordel for dig som kunde, både med hensyn til pris, kvalitet, funktionalitet og leveringstid.

Slid- og reservedele er naturligvis på hylderne og leveres hurtigt fra vores lager.

Dit produkt leveres fra vores lager enten færdigmonteret eller i en praktisk emballage med henblik på en vis slutmontage.

Når du har modtaget dit produkt, begynder samarbejdet først rigtigt. Vi er her for dig med hele vores kompetence. Vi er stolte over og glade for, at du har valgt et Kellfri-produkt, og du kan føle dig helt tryg ved at eje et Kellfri-produkt.

Vi er med dig igennem al slags vejr og på alle årstider. Vælg trygt – vælg Kellfri.

Kellfri – Din leverandør!