Bakkamera inkl. monitor og 20 m tilslutningskabel

Komplet bakkamerasystem for optimalt udsyn bagud og øget sikkerhed.

Læs mere
4 429 kr Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 21-9425089

Komplet bakkamerasystem for optimalt udsyn bagud

• 7” LCD-farveskærm med touchknapper
• Vidvinkelkamera for bredt udsyn bagud
• Beskyttende visir klappes automatisk ned foran linsen, når kameraet slukkes
• Ergonomisk for ryg og nakke
• Mørkekørsel takket være IR-dioder

En hjælper i al slags vejr

Bakkameraet er en stor hjælp i skoven, på gården, veje og overalt, hvor sigtbarheden er skjult bagud, og du vil have førsteklasses kontrol.

CCD-kameraet monteres bagest på vognen i f.eks. midterbjælken eller direkte på køretøjet med et 20 meter tilslutningskabel. Kablet kan integreres diskret mellem monitor og kamera, som tilsluttes via et 5-benet kabel. Triggerkabler medfølger til aktivering af hjælpelinjer ved bakning samt afstandsvurdering. De indbyggede IR-dioder viser vejen ved mørkekørsel.

LCD-skærmen er behagelig for føreren at se på og har en rigtig god billedkvalitet i farver. Monitoren har en solskærm hele vejen rundt for at mindske lysindslip, og den beskytter også mod stød. Touchknapperne er placeret på siden af monitoren til tænd/sluk og betjening af de forskellige funktioner. Ud over det gode udsyn med 150 vidvinkel har bakkameraet også en indbygget mikrofon, og monitoren har en indbygget højttaler. Dette letter yderligere kommunikation mellem fører og personen ved siden af vognen.  

Ergonomi

Alle førere, som f.eks. bakker, laster eller losser, skal have konstant udsyn bagud. Dette medfører en stor belastning af ryg og nakke dagligt, hvilket igen kan forårsage skader på kort og lang sigt.

En af bakkameraets store fordele er det ergonomiske, da føreren ikke længere behøver at dreje sig bagud i samme udstrækning som før. Monitoren skal helst installeres et egnet sted i kabinens forreste region, på en stolpe foran eller instrumentbrættet. Det bliver mere skånsomt for nakke og ryg for dem, der kører meget i arbejdskøretøjer og har brug for konstant udsyn bagud.

Pålidelige komponenter

Bakkameraet er konstrueret og anvendes til både professionel brug og i mindre målestok. Med sin høje IP-klassificering, IP69K, er kameraet helt støv- og vandtæt og tåler højt spuletryk i koldt og varmt vand fra forskellige vinkler.

Linsen varmes automatisk op for at forhindre frost og dug ved brug under koldere vejrforhold.

Når kameraet ikke er i brug, er der et indbygget motordrevet visir, som automatisk klappes ned, når kameraet slukkes. Dette giver linsen en robust beskyttelse, når den ikke er i brug.

Tekniske data:
Mål kamera: B85 x D80 x H110 mm
Automatisk opvarmet linse: Ja
Kamera IP-klassificering: IP69K
Motordrevet visir: Ja
Indbygget mikrofon: I kamera
Indbygget højttaler: I monitor
Kamera: 1 stk. 1/3 CCD-kamera 5-benet tilslutning
Kamera IR-dioder: 4 stk.
Kamera vidvinkel: 150°
Monitor kontrast: 500:1
LCD-farvemonitor: Ja
Lysstyrke: 400 cd/m²
Monitorstørrelse: 7"
Touchskærm: Nej
Vandtæt skærm: Nej
Antal ben på kabel: 5 stk.
Kabellængde: 20 m
Fullpro: Ja
Spænding: 10-32 V