Jordarmering plastikflise

Jordforstærkning af optrampede folde og indhegninger.
Læs mere
29 kr Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 28-333340AM

Slip for mudrede folde og indhegninger

• L x B x H 33 x 33 x 4 cm

• Lastkapacitet 250 til 350 ton per m²

• Fremstillet af genvundet polypropylen

• Jordforstærkning til mudrede folde og indhegninger

Jordarmerings plastikflises anvendelsesområder

Jordarmeret plastikflise kan med fordel udlægges i indhegninger og folde, omkring foderhække, hvor jorden udsættes for ekstra tryk og dermed bliver ekstra optrampet og mudret.

Fyld jordarmeringen for bedre resultat

Måtterne placeres på marken og kan fyldes med jord, grus eller sand for at stabilisere og udjævne overfladen på jorden. På denne måde får du en mere jævn overflade, hvor ler og mulder ikke risikere at blive trampet op i samme udstrækning som et sted uden jordforstærkning.

Måtterne har et bredt anvendelsesområde og de kan anvendes både i forbindelse med indhegninger og folde, samt som underlag til foderhække, hvor jorden har tendens til at blive nedtrampet og mudret.

Kellfris jordarmeret plastmåtter – Testet og evaluering efter praktisk brug.

Kellfris jordarmeret plastmåtter var det første produkt, der blev testet i det igangværende projekt ”Test gårde”, hvor Kellfri sender udvalgte produkter til test og evaluering. En af testbedrifterne har haft mulighed for at teste Kellfris måtter i forbindelse ved deres fodringsplads til deres heste.

”For os har dette produkt fungeret langt udover vores forventninger. Efter en måned var der stadig en hård overflade fra de armeret plastmåtter som hestene kunne stå på og har ikke flyttet sig overhovedet. Vi har tidligere lagt den samme mængde grus ved 2 andre foderhække med den samme våde og mudret overflade. Der forsvandt gruset i jorden efter 5 dage.”

Armeringsmåtterne er lavet af genanvendeligt polypropen, og måtternes struktur betyder at regnvand og anden fugt let drænes. Måtterne er fleksible og fungerer ligeså godt for dine dyr og på din gård, såsom din indkørsel.

Der skal bruges 9 stk måtter til at dække 1 kvm.

Relaterede produkter

  • {"id":"b-28-10010016P","name":"Staldmåtte","category":"Landbrug/Gitterelementer & staldinventar/Staldinventar","price":"299"}
  • {"id":"b-28-333340AM-30","category":"Dyr/Hest/Indhegningen","price":"735"}