Foderhæk med tag til får

Foderhæk til storballer med justerbare foderlåger, 22 pladser.

På lager
SKU
34-SFTN
8.149 kr

Foderhæk til storballer med justerbare foderlåger til får

• 22 foderpladser
• Tilpasset 120 cm ø rundballer
• Justerbare fodbukke for god stabilitet
• Justerbare foderlåger
• Justerbar taghøjde
• Opsamlingstrug – minimerer spild


Serveret på et sølvfad

"For at fårene ikke skulle føle sig stresset af køerne ved foderstationen, besluttede vi på et tidligt tidspunkt, at de skulle have deres egen foderstation. Fårene vil gerne have tørt og fint hø. De kan ikke lide hø, der er surt af regn, og derfor er et tag over ballen næsten et must, og det har denne hæk.

Andre fordele ved denne hæk er, at der opnås en bedre økonomi og hygiejne, eftersom fårene ikke spiser nedtrampet hø, og her havner eventuelt foderspild i et opsamlingstrug. Jeg købte vores foderhæk hos Kellfri. De har fri fragt, hvilket er helt perfekt for os, som ellers bor langt væk fra det meste".

Flot anbefaling fra Ida, som driver M.II.O Entreprenad AB.

Anvendelse og tilpasning

Når du skal opfylde foderhækken, åbner du den bageste gavl og løfter ballen ind. Sidelågerne er justerbare for at kunne tilpasse sig ballens størrelse og for at mindske afstanden til foderet, efterhånden som dyrene æder af det. Lågerne har et opsamlingstrug for at minimere foderspildet. 

Taget er justerbart i højden, og du kan indstille højden på taget for at få den bedste beskyttelse.

Med fodbukkene står foderhækken stabilt, da de kan indstilles og giver mulighed for at justere fodringshøjden.

Forflytning sker med traktorens trepunkt, der er udstyret med hulbom.

Reducer foderspild

Når du fodrer dine får med grovfoder, bliver der en hel del spild. En gennemtestet metode til minimering af foderspildet er at anvende en foderhæk.

Forbeder sundheden for dine får

Du forbedrer også hygiejnen ved foderpladsen, eftersom det mindsker risikoen for, at fårene indtager delvist nedtrampet foder. Sundhed er en langsigtet investering både økonomisk samt for at spare tid og energi.

Rigtig størrelse sparer tid

Denne foderhæk er specielt tilpasset til at kunne rumme en rundballe på 120 cm Ø. At sætte ballen direkte ned i foderhækken er en effektiv måde at spare tid ved fodring. Eftersom baller med en diameter på 120 cm rækker længere, behøver du ikke fylde op så ofte, hvilket frigør tid til andet. En populær investering på lang sigt. Denne galvaniserede foderhæk til får har 22 stk. foderpladser.

Du kommer helt enkelt til at spare penge ved at anvende en foderhæk!

Teknisk Specifikation
Foderpladser 22 stk.
Gitter bredde 165 mm på langsiderne, 180 mm på gavlene
L x B x H 1.700 x 1.600 x 2.100 mm
Vægt 200 kg