Foderhæk til får, 24 pladser

Forstærket foderhæk til får, med udskiftelige foderribber.

Midlertidigt udsolgt. For info om leveringstid kontakt en sælger på 7690 2100.
SKU
34-SFZ
1.690 kr

Forstærket foderhæk i gedigen konstruktion med udskiftelige ribber 

• 24 st foderpladser á 21,5 cm
• Højde 92 cm (rand 28,5 cm)
• 170 cm ø
• Udskiftelige foderribber

Den nyeste model af foderhæk til får er mere praktisk end sine foregangere og har en gedigen konstruktion, hvor foderribberne er lavet i rør med en dimension på 20 x 1,5 mm. Foderhækken er tilpasset til får og lam og har derfor skråtstillede foderribber som forhindrer at får går ind i foderhækken. Hele foderhækken er galvaniseret.

Foderhækken er rund med en diameter på 1,7 meter og har derfor god plads til hele rundballer. Du placerer let ballen på marken og sætter foderhækken ned over ballen. Foderribberne på foderhækken har en optimal foderåbning på 21,5 cm til både får og lam. Totalhøjden er 92 cm, heraf er randen 28,5 cm høj.

Takket være denne konstruktion med flere monterbare dele kan du let udskifte slid- og reservedele. Dermed får din foderhæk en længre levetid og du skal ikke købe nye foderhække så tit.

Plastdetaljerne på foderhækken gør at den er sikkere for dyrene og gør samtidigt foderhækken mere holdbar overfor vejrlig.

Med en foderhæk mindsker du nedtrampet foder og unødingt spild, hvilket gør at du sparer på både foder og foderudgifterne. En foderhæk højner også hygiejnen omkring foderet og mindsker dermed risikoen for kontaminering.

Foderhækken levereres umonteret, består af 4 sektioner (2 kolli) og kræver samling af dig som kunde. Foderhækken består af flere dele end de tidligere modeller, dette på grund af muligheden for at udskifte visse sliddele og dermed forlænge produktets levetid.

Teknisk Specifikation
Diameter 1708 mm
Foderpladser 24 st
Rørdimension 20 mm
Savens højde 285 mm
Totalhøjde 920 mm
Vægt 47 kg

Filmklip