Græstrimmer med hjul

Praktisk og ergonomisk græstrimmer med hjul, som hjælper dig med at holde orden på de steder, hvor du ikke kan komme til med plæneklipperen.

Læs mere
3 290 kr Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 27-FT351

Opnå flotte resultater i en fart med en stærk trimmer med hjul

• Let at styre takket være store hjul
• Justerbar klippehøjde 38-76 mm
• Euro 5-motor
• Benzindrevet, 1-cylindret, 4-takt
• Klippebredde 546 mm

En værdsat hjælper på mange gårde

En græstrimmer med hjul, som hjælper dig med at holde orden på steder, hvor du ikke kan komme til med plæneklipperen. Et populært redskab på mange gårde og opstaldningssteder og i firmaer inden for ejendomsvedligeholdelse, have og park.

Trim langs bygninger, under elhegn og stakitter og ved siden af og omkring stolper og træer. Listen over områder, hvor der kan vokse krat og anden uønsket vegetation, er lang. Kellfris græstrimmer, som har høje og smalle hjul, muliggør også kørsel i lidt mere krævende omgivelser, da hjulene klarer ujævnheder helt uden problemer.

Ergonomi 

Græstrimmeren med hjul er en unik kombination af plæneklipper og trimmer. Til forskel fra en almindelig hoftebåret trimmer er denne trimmer med hjul meget mere skånsom mod ryggen og lænden. Den er oven i købet kraftigere end de fleste hoftebårede trimmere på markedet.

Anvendelse

Klippehøjden kan uden videre justeres, så den tilpasses til netop dit terræn. Trimmeren køres via håndtaget, hvor bl.a. koblingen og sikkerhedsbøjlen er monteret. Sikkerhedsbøjlen, som også kaldes dødmandsgrebet, skal være trykket ned, for at græstrimmeren kan køre. Dette er en sikkerhedsforanstaltning. Med en klippebredde på 546 mm, som dækkes af et sideskjold, rydder den effektivt op på grønne arealer og gør det samtidig på en ergonomisk og sikker måde.

Se filmen, hvor en af vores tidligere modeller viser, hvordan græstrimmeren arbejder på en effektiv måde på flere områder. Den her viste model er opgraderet med ydeevneforbedringer i form af f.eks. Stage 5-motor.

Trimmertråden udskiftes nemt ved fastgørelse gennem en bøjle. Følg altid sikkerhedsoplysningerne og instruktionsmanualen, og udvis sund fornuft. Så får du mange års komfortabel brug af græstrimmeren.

Relaterede produkter

  • {"id":"B-27-EK351","name":"Kantskærer med hjul","category":"Have/Havemaskiner","price":"2990"}