Græstrimmer med hjul

Hold græsset i ave. Nemt at slå græsset med denne græstrimmer, også på svært fremkommelige steder.

Et hurtigt og fint resultat med denne stærke klipper med hjul

• De store hjul gør den let at manøvrere
• Klippehøjden kan justeres i 5 niveauer
• Med Euro 5-motor
• Benzindrevet, en-cylinder 4-takts motor
• Klippebredde er 560 mm

Et godt redskab på mange gårde

Græstrimmeren med hjul hjælper dig med at slå græsset de steder hvor du ikke kan bruge plæneklipperen. Græstrimmeren er en uvurderlig hjælp på mange gårde, i parker, ved turistattraktioner og forlystelsesparker.

Græstrimmeren kommer godt ind langs husmuren, om lygtepæle og ved stakitter.

Listen på områder, hvor græstrimmeren gør gavn, er lang. Kellfris græstrimmer har store og smalle hjul som gør det muligt at komme steder hvor det ellers er svært at komme til. Størrelsen på hjulene (14”) gør det nemt at slå græsset på ujævnt terræn, øger præcisionen i græsslåningen og gør maskinen let at manøvrere.

Ergonomi

Græstrimmeren på hjul er en unik kombination af en plæneklipper og en buskrydder med sele. I forhold til en buskrydder med sele er denne trimmer med hjul mere skånsom mod ryggen og man har færre vrid i ryggen, i forhold til arbejdet med en traditionel buskrydder. Græstrimmeren er også mere robust end de fleste buskryddere, med sele på markedet, den er benzindrevet og har den nyeste Steg 5-motor.

Anvendelsesområder

Klippehøjden kan justeres så den passer til det terræn du skal klippe. Der er 5 forskellige klippehøjder.

Græstrimmeren betjenes via håndtaget hvor også kobling og sikkerhedsbøjlen sidder. Sikkerhedsbøjlen, også kaldet dødmandsknappen, skal trykkes ned for at græstrimmeren kan køre. Dette af sikkerhedsmæssige hensyn. Med en klippebrede på 560 mm så er denne græstrimmer et både effektivt, ergonomisk og et sikkert redskab.

Tips! Græstrimmeren slår græsset dér hvor du ikke kan komme med vores batteridrevne græstrimmer og buskrydder.

Se filmen om vores forudgående model. Den viser hvor effektivt græstrimmeren arbejder. Den model som vises her, er en opdateret udgave med præstationsforbedringer, blandt andet med den nye Steg 5-motor.

Tråden i græstrimmeren er nem at udskifte. (se detajlbillederne).

Som det er gældende, med alle Kellfris produkter, skal disse bruges i henhold til sikkerhedsforskrifterne og instruktionsmanualen - og med sund fornuft. Gør man det, får du glæde af græstrimmeren i mange år.

Læs mere
2 995 kr (3 395 kr) Ekskl. moms
Midlertidigt udsolgt. For info om leveringstid kontakt en sælger på 7690 2100.
Varenr. 27-FT251