Vildthegn 25 m x 2,0 m x 2/2,5 mm

Vildthegn i galvaniseret materiale for lang holdbarhed. 2 meter høj.

Læs mere
659 kr Ekskl. moms
Bestillingsvare. For info om leveringstid kontakt en sælger på 7690 2100.
Varenr. 22-252002

Vildthegn til indhegninger eller for at stoppe ubudne vildtarter

• Let materiale og udrulning

• Galvaniseret materiale forlænger levetiden

• Mindre masker i bunden

• Netbredde 15 cm

• 25 meter pr. rulle

Hegn ind eller sæt stopÖversättning av röstinmatning

Kellfris vildthegn er ideel til at lave en indhegning til dine højere og / eller springende dyr eller til at stoppe vildt, der ønsker at snige sig ind på ubuden jord, paddock, have eller vej.

Takket være de mindre maskestørrelser fra midten og ned på hegnet undgås undslip af de mindre dyr og stopper samtidig de mindre vildtarter som vildsvin, grævling, hare og mere.

Tykkelsen på den indvendige tråd måler 2 mm og den udvendige tråd, der sidder i henholdsvis bunden og toppen, af hensyn til stabiliteten, måler 2,5 mm.

Flere anvendelsesområder

Flere af vores kunder bruger vildthegn til at indhegne haven derhjemme eller i sommerhuset for at sætte en stopper for ubudne vildtarter. Og andre ønsker f.eks. at hegne ind høns, gæs, ænder og geder i midlertidige indhegninger, omkring damme og på permanente og midlertidige steder, hvor der kræves både højde og mindre maskestørrelser i bunden.

Et råd! Fra tid til anden er det altid godt at kontrollere hegnets tilstand, så det ikke har været udsat for tunge belastninger. Dette kan ellers føre til, at knuderne glider sidelæns, og maskerne bliver større.

Vi anbefaler trykimprægnerede hegnspæle, 3 m, til dette vildthegn. Stolperne finder du her.

Relaterede produkter

  • {"id":"b-22-1001202","name":"Fårehegn 100 m x 1,2 m x 2 mm","category":"Landbrug/Arbejdshegn & Tråd/Indhegning","price":"1195"}
  • {"id":"b-22-1506","name":"Trykimpregneret stolpe 1,5 mtr x 6 cm","category":"Dyr/Kvæg/Indhegningen","price":"3329"}