Planérskovl 2,0 m, Euro

Kraftig og slidstærk planérskovl 2,0 m

Læs mere
7 355 kr Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 26-PLF3E2000

Robust planérskovl på 2,0 m med Euro-beslag

• Konstrueret og bygget til hårdt arbejde

• Lav skovlryg giver bedre overblik fra førerhuset

• Lang bund for at synliggøre skæret

• Runde gavle for optimal lastning

• Forberedt til montering af snekrave

Planérskovl med god brugervenlighed, som passer til alle frontlæssere

Ved jordplaneringsarbejde som f.eks. justering, planering, lastning og losning af små og store arealer og materialer arbejder denne skovl bedst. Sand, jord eller andre udgravningsmaterialer er almindeligt forekommende materialer, når der arbejdes med jordplanering.

Til konstruktionen er den generelt bredere, har en lavere ryg og er noget længere end andre skovle. Hvilket er ideelt ved planeringsarbejde.

Bredden gør, at man blandt andet får en flot og jævn overflade på et større område med det samme. Takket være den lave bagplade, som vi kalder ryggen, får man som fører et optimalt overblik fra førerhuset, totalhøjden er 513 mm.

Takket være den gode længde, får man også et godt overblik fra førerhuset, hvor skovlens skær arbejder. På den måde har man fuld kontrol og præcision over sit planeringsarbejde med hårdt og løst materiale.

Planérskovlens underside har slidribber fra ryg til front i stål, hvilket giver en stærk konstruktion samt fordel ved planlægningsarbejde, hvor ribberne udfylder ujævnheder. Skovlen har også forstærkninger i ryggen som gavle.

Gavlene er noget rundede i formen for at optimere lastning af løst materiale. Selve ryggen er vinklet i 10°, da planeringsarbejde og justeringer også sker ved at bakke og dermed plane ujævnheder ud ved hjælp af det lige bagskær.

Skovlen leveres med Euro-beslag.

  • NYHED
    {"id":"B-26-PLF3SK","category":"Landbrug/Skovle/Planerskovle","price":"2395"}

Relaterede produkter