Ballevogne

At vælge ballevogn er ligesom alt andet noget, som skal gøres i forhold til dit behov. Hos Kellfri kan du i ro og mag kigge på forskellige modeller og se, hvilken ballevogn der passer bedst til dig. Hvor store arealer skal du køre på, hvor mange baller skal der køres, og hvor langt skal de køres? Kun mellem marken og gården eller yderligere en omlastning for at levere til kunder i løbet af året?

Afhængigt af, om du kører på vej eller ikke, skal du tænke på lastsikkerheden. Sikkerheden er altid vigtig, men endnu vigtigere, hvis du skal ud i trafikken med dit køretøj.

Vores ballevogne 12 tons har gode specifikationer med hensyn til dimension og styrke. Der findes forskellige funktioner såsom sider og forskellig lastekapacitet. Ballevognene anvendes af både professionelle virksomheder og hobbylandbrug, og tilfredse kunder er vores bedste referencer.

Valget er dit! Vil du spare tid, penge og aflaste miljøet ved at tage mange baller på én gang, eller vil du tage det stille og roligt og køre flere gange, bare fordi du har tiden og viljen til at gøre det. Vores sortiment er skabt med udgangspunkt i dine behov!

Læs mere

1 vare

per side
Faldende orden
  1. Ballevogn 12 ton
    Ballevogn 12 ton
    74.990 kr

    Kellfri Ballevogn BV120 er en stabil og robust vogn, som klarer last op til 12 ton.

1 vare

per side
Faldende orden