Savværk

Kellfris savværk er praktiske til dig, som vil eller skal save dit eget træ. Vores savværk er smidige og praktiske og fås både som el- og benzindrevne, afhængigt af dine behov.

Med et savværk kan du nemt lægge savsnit, som giver dig både blok og brædder. Med skinnesektioner, som er nemme at montere for at opnå den ønskede længde, kan du selv styre tykkelsen på dine brædder. Træet fastholdes stabilt og sikkert med savværkets tilhørende klemmeanordning. Vores savværk er desuden udstyret med vandkølede savbånd, hvilket giver savbåndene en længere levetid.

Vores motordrevne savværk drives med 4-takts benzinmotor og er tilpasset, så du skal kunne flytte og anvende det direkte på stedet, hvad enten det er i skoven eller hjemme på gården. Hvis du ikke har tænkt dig at flytte savværket, kan vores eldrevne savværk anbefales.

Har du behov for at save ekstra langt træ?

Hvis du har brug for at save ekstra langt træ, kan du altid tilkøbe vores skinnesektionsforlængelse, som nemt boltes sammen med dit savværk og giver dig hele to ekstra meter. Skinnesektionsforlængelsen er forsynet med justerbare fødder, så du kan save med præcision. Forlængelserne kan eftermonteres, så du kan forlænge dit savværk yderligere.

Læs mere

3 varer

per side
Faldende orden
 1. Savværk, eldrevet
  Savværk, eldrevet
  27.990 kr

  Støjsvag og miljøvenlig drift med eldrevet savværk.

 2. Savværk, benzindrevet
  Savværk, benzindrevet
  22.490 kr

  Praktisk båndsav med skinnesektioner, som er nemme at montere for ønsket tømmerlængde.

 3. Skinnesektionsforlængelse savværk
  Skinnesektionsforlængelse savværk
  3.499 kr

  To meters forlængerdel til dit savværk

3 varer

per side
Faldende orden