ATV-klipper med låg og elstart, 1,5 m, 18 hk

Slagleklipper til ATV med elektrisk start og bagklap.

Midlertidigt udsolgt. For info om leveringstid kontakt en sælger på 7690 2100.
SKU
35-VKMATV150H2
15.690 kr

Effektiv slagleklipper til ATV med elstart, dobbelt træk og bagklap

• Arbejdsbredde 150 cm
• Dobbelt fastgørelse, du kan selv vælge, om du vil have trækket på højre eller venstre side af klipperen
• Hjulene monteres bag ved eller på siden af maskinen

• 18 hk motor med olieniveaumåler 
 Elstart med batteri 
• Juster angrebsvinklen med vantskrue under trækket
Håndsving med to håndtag og mekanisk stop 

Kraftfuld slagleklipper til ATV med elstart

Slagleklipper VKMATV150H2 er til dig, som har lidt større arealer. Den er forsynet med 18 hk motor, som er mere effektiv, både ved almindelig kørsel, men frem for alt ved mere krævende kørsel. Med en klippebredde på 150 cm vil du kunne slå større arealer på en effektiv måde.

Slagleklipperen er som standard udstyret med hammerslagler. 32 stk. slagler sikrer, at græsset slås effektivt. Slagleklipperen er også velegnet til Y-slagler, som kan tilkøbes (medfølger ikke).

Motoren er udrustet med elstart og træksnor. Du slipper dermed for trækstart og unødigt slid på arme for at trække maskinen i gang. Elstarten effektiviserer start og stop og gør arbejdet nemmere.

Oplukkelig klap – for mere effektiv klipning ved højere hastighed

Slaglelipperen er udstyret med klap bagtil, hvor græsset skubbes ud, så det ikke lægger sig i et tykt lag under kappen. Dermed sparer du brændstof og slitage på remme, og du kan desuden øge kørehastigheden i forhold til ATV-klippere uden klap. Græssets spredning bliver også bedre og mere ensartet. Klappen åbnes nemt med de to laserskårne håndtag.

Klippehøjden kan tilpasses mellem 0-150 mm, hvilket giver dig mulighed for at slå græsset tæt på jorden og dermed få et mere plant resultat. Græsset udjævnes, og det afklippede græs formuldes hurtigere.

Slagleklipperen med 18 hk motor er bygget til at kunne klare mere krævende vegetation såsom tuer, rødder, krat og diger. Anvendes hovedsageligt til slåning af græsarealer, parker og vejkanter.

Slæbemeder og dobbelt fastgørelse for effektiv kørsel

Slagleklipperen har slæbemeder i siderne for stabil og jævn gang. Angrebsvinklen justeres med vantskrue under trækket. Stænkbeskyttelse i forkanten, så du reducerer risikoen for stenslag. 18 hk motor med olieniveaumåler.

Dobbelt fastgørelse, du kan selv vælge, om du vil have trækket på højre eller venstre side af klipperen. Monter hjulholder for sidemontering og bag på maskinen for stabilitet og smidighed på siderne eller for maksimal adgang bagest. Hjulene er individuelt indstillelige i højden med mekanisk fjederlåsestift på håndsvinget for at forhindre, at håndsvinget bevæger sig tilbage pga. vibrationer. Kraftige luftgummihjul (16-6,50x8) 

Med fedtnipler på støtter og rotorvalselejer, tæt kappe over remmene og en beskyttet konstruktion får du en maskine, som holder længere. Til trods for sit beskyttede design er det nemt at komme til ved rengøring, service og reparation.

På forsiden er ATV-klipperen forsynet med kædebeskyttelse, der nemt tilpasser sig underlaget og beskytter både traktoren og omgivelserne mod stenslag og græsstænk.

Slagleklipperen har en bred støtterulle bagtil og en trækstang med tre faste justeringer i siden.

Anvendelsestips

For at opnå det bedste resultat og længere levetid på remmene anbefaler vi, at du klipper med en hastighed på 5-6 km/t, hvis græsset har normal højde. Ved højere græs indstilles klipperen til maksimum, og græsset køres over to gange.

Montering og levering

Aggregatet leveres i tremmekasse af stål, og du skal selv udføre en vis slutmontage.

Her kan du læse mere om Y-slagler.
• Y-slagle 8-pakke til VKMATV120H/150H/150HXL 
• Y-slagle 64-pakke, komplet saet til VKMATV150H/150HXL

 
Teknisk Specifikation
Arbejdsbredde 1500 mm
Chassis 4 mm stål
Farve Grøn, pulverlakeret
Hjul 16-6,50x8
Kileremme 2 stk BX1067
Klippehøjde 0 - 150 mm
Kørehasighed 5 - 6 km/t (normal græshøjde)
L x B x H 2170 x 1983 x 950 mm
Motor 18 hk
Rotorvalse 108 mm Ø, tykkelse 8 mm
Slagle 32 stk hammerslagler 72 mm/143 g
Vægt 268 kg
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!