ATV-klipper med låg og elstart, 1,5 m, 15 hk

SERVICEKIT MED I KØBET! Slagleklipper til ATV med elektrisk start og bagklap.

Læs mere
15 495 kr Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 35-VKMATV150H2

SERVICEKIT MED I KØBET!

Ved køb af 1 stk. ATV-klipper med låg og elstart, 1,5 m, 15 hk VKMATV150H2 får du 1 stk. Servicekit 80-1019VKMATV med i købet (normalpris 710 kr ekskl. moms). Læs mere om Servicekit til ATV-Klipper 120 og 150 cm her.

Gælder for samtidig køb og levering.

Fontakt en sælger på 7690 2100 for at benytte tilbudene.

Tilbuddet gælder indtil 2024-04-29 eller så længe lager haves.

 

Effektiv slagleklipper til ATV med elstart, dobbelt træk og bagklap

• 15 hk motor – er monteret ved leverance

• Arbejdsbredde 150 cm

• Dobbelt fastgørelse, du kan selv vælge, om du vil have trækket på højre eller venstre side af klipperen

• Hjulene monteres bag ved eller på siden af maskinen

• 15 hk motor med olieniveaumåler 

• Elstart med batteri 

• Juster angrebsvinklen med vantskrue under trækket

• Håndsving med to håndtag og mekanisk stop 

• Medfølger olie

Kraftfuld slagleklipper til ATV med elstart

Slagleklipper VKMATV150H2 er til dig, som har lidt større arealer. Den er forsynet med 15 hk motor, som er mere effektiv, både ved almindelig kørsel, men frem for alt ved mere krævende kørsel. Med en klippebredde på 150 cm vil du kunne slå større arealer på en effektiv måde.

Plæneklipperen er som standard udstyret med hammerslagler. 32 stk. slagler sikrer, at græsset slås effektivt. Plæneklipperen er også velegnet til Y-slagler, som kan tilkøbes (medfølger ikke).

Motoren er udrustet med elstart og træksnor. Du slipper dermed for trækstart og unødigt slid på arme for at trække maskinen i gang. Elstarten effektiviserer start og stop og gør arbejdet nemmere.

Oplukkelig klap – for mere effektiv klipning ved højere hastighed

Slaglelipperen er udstyret med klap bagtil, hvor græsset skubbes ud, så det ikke lægger sig i et tykt lag under kappen. Dermed sparer du brændstof og slitage på remme, og du kan desuden øge kørehastigheden i forhold til ATV-klippere uden klap. Græssets spredning bliver også bedre og mere ensartet. Klappen åbnes nemt med de to laserskårne håndtag.

Klippehøjden kan tilpasses mellem 0-150 mm, hvilket giver dig mulighed for at slå græsset tæt på jorden og dermed få et mere plant resultat. Græsset udjævnes, og det afklippede græs formuldes hurtigere.

Slagleklipperen med 15 hk motor er bygget til at kunne klare mere krævende vegetation såsom tuer, rødder, krat og diger. Anvendes hovedsageligt til slåning af græsarealer, parker og vejkanter.

Slæbemeder og dobbelt fastgørelse for effektiv kørsel

Slagleklipperen har slæbemeder i siderne for stabil og jævn gang. Angrebsvinklen justeres med vantskrue under trækket. Stænkbeskyttelse i forkanten, så du reducerer risikoen for stenslag. 15 hk motor med olieniveaumåler.

Dobbelt fastgørelse, du kan selv vælge, om du vil have trækket på højre eller venstre side af klipperen. Monter hjulholder for sidemontering og bag på maskinen for stabilitet og smidighed på siderne eller for maksimal adgang bagest. Hjulene er individuelt indstillelige i højden med mekanisk fjederlåsestift på håndsvinget for at forhindre, at håndsvinget bevæger sig tilbage pga. vibrationer. Kraftige luftgummihjul (16-6,50x8) 

Med fedtnipler på støtter og rotorvalselejer, tæt kappe over remmene og en beskyttet konstruktion får du en maskine, som holder længere. Til trods for sit beskyttede design er det nemt at komme til ved rengøring, service og reparation.

På forsiden er ATV-klipperen forsynet med kædebeskyttelse, der nemt tilpasser sig underlaget og beskytter både traktoren og omgivelserne mod stenslag og græsstænk.

Slagleklipperen har en bred støtterulle bagtil og en trækstang med tre faste justeringer i siden.

Anvendelsestips

For at opnå det bedste resultat og længere levetid på remmene anbefaler vi, at du klipper med en hastighed på 5-6 km/t, hvis græsset har normal højde. Ved højere græs indstilles klipperen til maksimum, og græsset køres over to gange.

Montering og levering

Aggregatet leveres i tremmekasse af stål, og du skal selv udføre en vis slutmontage.

Medfølger olie. Kontroller olieniveau inden første brug/anvendelse. 

Her kan du læse mere om Y-slagler.
• Y-slagle 8-pakke til VKMATV120H/150H/150HXL 
• Y-slagle 64-pakke, komplet saet til VKMATV150H/150HXL

 

Relaterede produkter

  • {"id":"b-35-VKMATV150HXL","name":"ATV-klipper XL med låg, 1,5 m, 25 hk","category":"ATV-udstyr og tilbehør til året rundt/Græsmaskiner ATV/Græsslåmaskiner","price":"22995"}
  • {"id":"b-35-VKMATV120H","name":"ATV-klipper med låg, 1,2 m, 15 hk","category":"ATV-udstyr og tilbehør til året rundt/Græsmaskiner ATV/Græsslåmaskiner","price":"11995"}
  • {"id":"b-35-VKMATVF","name":"ATV-klipper, frontmonteret","category":"ATV-udstyr og tilbehør til året rundt/Græsmaskiner ATV/Græsslåmaskiner","price":"12990"}
  • {"id":"b-35-SR620","name":"Kantklipper ATV","category":"ATV-udstyr og tilbehør til året rundt/Græsmaskiner ATV/Græsslåmaskiner","price":"5990"}