Støtter til Skovvogn ATV, 4 stk. runde støtter med beslag

Drejbare støtter til skovvogn ATV, 4 stk runde støtter med beslag.

Læs mere
959 kr Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 23-TV07ST4

Drejbare støtter med beslag til ATV Skovvogn - Udøge enkelt din tipvogns  flexibilitet og laste kapacitet

Støtternes runde form minsker risikoen for at du kommer til at hænge fast i noget.  Da støtterne er  drejbare kommer du smidigt frem i skoven uden at hverken skade vognen eller træer.

Hvis din last behøver ekstra stabilitet er støtterne det optimale udstyr. Støtterne er et komplet ekstra udstyr til vores ATV skogvogne  og bruges i situationer hvor du vil kunne laste mere materiale på højden og bredden.

Desuden tillader støtterne dig at laste længre materialer som for ekstempel stammer. Støtterne gør din vogn til et mere alsidigt redskab samt øger laste kapaciteten, hvilket gör at du kan udnytte vognen indenfor flere arbejdsområder.

En stor fordel med støtterne er at de enkelt kan fælles ned for at göre det smidigt at kunne laste og losse. Det er let at holde orden på støtterne da de sættes fast i en lænke.

Støtterne placeres og låses let fast i de medfølgende beslag som monteres på siderne af vognen.

Relaterede produkter

  • PAKKE KAMPAGNE
    {"id":"b-23-TV07FB","name":"Forlænget bagklap til skovvogn TV07PRO","category":"ATV-udstyr og tilbehør til året rundt/Tilbehør til ATV-redskaber","price":"659"}
  • PAKKE KAMPAGNE
    {"id":"B-23-TV07FL2PRO","category":"ATV-udstyr og tilbehør til året rundt/Vogne & tilbehør ATV/Tilbehør til vogne ATV","price":"1499"}