Saltspreder ATV 1,0 m, med omrøring

Effektiv og letkørt sand- og saltspreder til ATV med mekanisk omrøring.

Læs mere
5 999 kr (7 499 kr) Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 32-S232

Stabil og funktionel spreder til sand, grus eller salt til ATV, UTV, havetraktor eller bil.

• Mekanisk omrøring

• Dækstørrelse 4.00-8 giver en høj diameter for god fremdrift og godt greb

• Mulighed for at montere pigge på dækkene

• Rummer 210 l

• Trækkugle samt gaffeltræk medfølger

Sandsprederen er en klar favorit til alle, som har stier, veje, gårdsplads eller andre overflader, hvor der skal strøs sand eller salt under både kolde og varme vejrforhold.

Mekanisk omrører i beholderen

Den mekaniske omrøring i sandsprederens beholder løsner f.eks. salt- og sandklumper og andet frosset eller hårdt pakket, tørt materiale. Udføringsvalsen drives af de grovmønstrede dæk, der nemt kan slås til og fra med et enkelt håndgreb på hjulets nav. Udføringsmængden indstilles nemt via en justeringsfjeder. 

Beholderen rummer 210 liter op til kanten,

Sandsprederen har en lav samlet højde på 900 mm, hvilket betyder, at du nemt kan laste den og køre under påfyldningsstationer. Også sporbredden på 1500 mm gør, at du kan køre på mindre gang- og cykelstier. Dækstørrelse 4.00-8 giver en høj diameter for god fremdrift og godt greb.

Der kan monteres pigge på dækkene

Sandsprederen leveres med monteret trækkugle 50 mm. Den lange trækstang gør det nemt at manøvrere og bakke med ATV, UTV og bil. Gaffeltræk medfølger ved køb til f.eks. montering på plænetraktorer. På grund af dækkenes grove mønster er det muligt at montere pigge på dækkene.

Sprederen dækker kun sporet bag ATV'en og spreder ikke bredere til f.eks. grøfter eller græsmarker. Det gør det mere økonomisk og bekvemt, idet intet sand spredes unødigt i grøfter eller på andre uønskede overflader.

Sandsprederen fungerer bedst med tør knust sten eller grus/sand, der består af ensartet materiale med en størrelse på 2-8 mm. Den kan også anvendes til både mindre og lidt større materialer.

Sandsprederen fungerer også med flere typer tørmateriale.

 

Sprederen på billederne og filmen er udstyret med forhøjningssider.

Her kan du se en film om vores ATV-sandspreder med omrøring

  • {"id":"b-23-DH","name":"Dolly manuel","category":"ATV-udstyr og tilbehør til året rundt/Tilbehør til ATV-redskaber","price":"659"}
  • {"id":"b-32-S232FL","name":"Forhøjningsside til sandspreder","category":"ATV-udstyr og tilbehør til året rundt/Tilbehør til ATV-redskaber","price":"1919"}

Relaterede produkter

  • {"id":"b-32-S50","name":"Sandspreder, hånddrevet","category":"Vej og Sne/Sandspredere & Saltspredere","price":"3399"}
  • {"id":"b-32-S230","name":"Sandspreder 1,0 m, ATV","category":"ATV-udstyr og tilbehør til året rundt/Vej og Sne ATV/Sandspredere & Saltspredere","price":"5790"}
  • TILBUD
    {"id":"b-32-S500","name":"Sandspreder 1,35 m, bugseret","category":"ATV-udstyr og tilbehør til året rundt/Vej og Sne ATV/Sandspredere & Saltspredere","price":"11836.00"}