Gør en god handel! Nu går slutspurten!

Nedräkningen har börjat

Black Friday – Black Week

Vi på kellfri vill att du som kund ska ha möjlighet att handla till extra förmånliga priser inte bara under Black Friday utan även under resten av veckan. Därför förlänger vi våra kampanjer så att du som kund kan handla till Black Friday priser under fler än 1 dag. Tänk på att det är begränsat antal och först till kvarn gäller!

Håll utkik på Kellfri.se, Facebook och Instagram samt i våra nyhetsbrev för att inte gå miste om några erbjudanden.

Dagens Deal på Kellfri

Förutom Black Week-veckans alla nedsänkta priser kommer vi på Kellfri erbjuda vad vi valt att kalla ”Dagens deal”. Detta är ett tidbegränsat erbjudande till extra förmånligt pris för dig som kund. Varje dag under veckan kommer ett nytt erbjudande presenteras på Kellfri.se, gäller endast under 24 timmar, begränsat antal.

BLACK WEEK 2021 PÅ KELLFRI

Black Friday – Black Week

Vi hos Kellfri ønsker, at du som kunde har mulighed for at handle til ekstra fordelagtige priser ikke kun under Black Friday, men også i løbet af ugen. Derfor udvider vi vores kampagner, så du som kunde kan handle til Black Friday-priser i mere end én dag, nemlig mellem 22. – 28. november. Husk at antallet er begrænset og det er først til mølle som gælder!

Hold øje med Kellfri.dk, Facebook og Instagram samt i vores nyhedsbreve for ikke at gå glip af tilbud.

Dagens Deal hos Kellfri

Udover alle Black Week-ugens nedsatte priser, vil vi hos Kellfri tilbyde det, vi har valgt at kalde “Dagens Deal”. Dette er et tidsbegrænset tilbud til en ekstra fordelagtig pris for dig som kunde. Hver dag i løbet af ugen vil der blive præsenteret et nyt tilbud på Kellfri.dk, kun gældende i 24 timer, begrænset antal.


ATVATVLANDBRUGLANDBRUGSKOV & BRÆNDESKOV & BRÆNDETIL DYRENETIL DYRENESLAGLER & KNIVE 25% RABATSLAGLER & KNIVE 25% RABATSJOVT AT VIDE OM BLACK FRIDAY


Hvornår er Black Friday?

Dagen falder på dagen efter Thanksgiving. Thanksgiving blev oprindeligt fejret den sidste torsdag i november hvert år, men i slutningen af ​​1930’erne blev dagen flyttet til at blive fejret den fjerde torsdag i november. Fredagen efter Thanksgiving er ikke en officiel helligdag, men trods det er skolerne normalt lukkede, og de fleste har fri.

I år falder Black Friday 2021 den 26. november.

Dagen er årets største udsalgsdag i Sverige og i mange dele af verden. Det er en perfekt dag til at finde de produkter, du måske har

længtes efter efter et stykke tid, men endnu ikke har købt. Dagen falder også perfekt, så du når at købe dine julegaver i god tid.

Black Weekend, Black Week, Cyber ​​​​Monday

Dagen er nu vokset til nu også at omfatte Black Weekend, Black Week og Cyber ​​​​Monday.

Black Weekend

Black Weekend har normalt været brugt til tilbud, der strækker sig over weekenden.

Black Week

Black Week er samme uge som Black Friday. Black Week begynder mandag og slutter søndag. Black Week giver dig chancen for at forhandle i flere dage, perfekt hvis du vil have tid til at købe julegaver og måske også forkæle dig selv lidt.

Cyber Monday

Cyber ​​​​Monday er e-handels Black Friday. Dagen falder på mandagen efter Black Friday. Dagen blev navngivet i 2005 af Ellen Davis og Scott Silverman.

Dagen er blevet fremhævet og navngivet, netop fordi nethandlen historisk set altid har været meget høj netop den mandag.

Historie

Dagen kommer oprindeligt fra USA hvor dagen blev etableret allerede i 60’erne. Det er først i det sidste årti, at konceptet har spredt sig yderligere og er blevet samlet op af andre lande, herunder Danmark. I Danmark er det nu for tiden en dag, som de fleste kender og glæder sig til.

1920

Fredagen efter Thanksgiving begyndte at blive populær som en dag til at shoppe allerede i slutningen af ​​20’erne, da den store butikskæde Macy´s under New Yorks Thanksgiving-parade annoncerede sit festlige udsalg. Dette skete første gang i 1924.

1930

I 1930’erne begyndte fredagen efter Thanksgiving at blive en stadig mere udbredt shoppingdag, som ikke kun omfattede Macy’s-udsalg. Desværre betød den store depression, at shopping måtte stå tilbage for meget andet. På grund af den faldende økonomi besluttede præsidenten at flytte Thanksgiving til den fjerde weekend i november med håbet om, at juleindkøbene ville vare længere.

1950

Engang i løbet af 1950’erne i Philadelphia siges dagen at have fået sit navn. Det siges at have været politiet, der fandt på navnet, der henviste til mængden af ​​mennesker, der strømmede til byen for at handle og gå til fodboldkampe.

1980

I løbet af 70’erne og 80’erne blev Black Friday fortsat brugt som et navn for dagen, men dette fordi salgstallene dengang normalt gik fra rød til sort. Nogle mener dog, at dette er en efter konstruktionen og at mange butikker i en periode forsøgte at give dagen navnet “Big Friday”. Desværre var det svært at ændre dagens navn og den måtte derfor beholde sit oprindelige navn. I dag er navnet så etableret, at de færreste tænker over, hvor konceptet oprindeligt kom fra.

Traditionsenlig Black Weekend hos oss på Kellfri!
För att något ska kunna räknas som tradition så ska något ha arrangerats tre år i följd. I alla fall enligt vissa. Och nu, år 2020 är den stora shoppinghelgen här igen, Black Weekend. Detta är en trevlig förlängning av den Amerikanska shopping-traditionen Black Friday.

“Detta borde jag verkligen ha hemma på gården”
Är du också en av alla som har gått runt och tänkt samma tanke? Idag kan vara den dagen som ditt gårdsbehov finns som Black Weekend-erbjudande. Vi har strukit ordinariepriset på över 40 produkter denna helg. Med stort hopp om att du ska hitta just dina produkter för ett enklare liv på landet.

Priserna gäller 27-29/11 eller så långt lagret räcker.