Hønsehus MAJA inkl hønsegård

Et stabilt og trygt hønsehus med gård og redekasse.

Læs mere
2 589 kr Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 22-HH200

Hønsehuset Maja holder dine høns tilfredse og beskyttede, både ude og inde

• Plads til op til 6 høns

• Hønsene kan gå ind og ud, som de vil

• Hønsene sover trygt og sikkert over jorden

• 3 store redekasser med inspektionslem i taget

• Forstærket tag og net mod vejr og rovdyr

Trygt og hyggeligt hønsehus med praktiske detaljer

Hønsehuset Maja består af behandlet træpanel med 15 mm tykkelse, hvor hønsene opholder sig indendørs med deres tre rummelige redekasser.

I dette hønsehus kan du have op til 6 høns, og de kan selv vælge, om de vil gå ud i gården eller ind i indendørsdelen via rampen. Hvor mange høns der kan trives i hønsehuset sammen, afhænger blandt andet af hvilken art de tilhører. Vi anbefaler altid at følge Jordbruksverkets regler og tilpasse hønsehuset til dine dyrs behov.

Hønsehusets gård er lavet af stål for lang holdbarhed og stabilitet. Farven på rammen og nettet er sort. Både ramme konstruktionen, hønsenetet, papptaget og trævæggene er af høj kvalitet, hvilket både giver hønsene et behageligt og trygt hjem, samtidig med at det beskytter mod dårligt vejr og uvelkomne rovdyr.

Døren til hønsehuset kan lukkes, hvis du midlertidigt vil lukke hønsene ind eller ud.

Smart løsninger

Der er to åbningsbare døre i gavlene til hønsehuset og en døråbning til gården for nemt at kunne rengøre eller fylde op med vand og foder. Hvis du nemt vil komme til de færdigruede æg, er der et åbningsbart tag på redekasserne.

Hønsehuset måler i alt 1935 mm i bredden, 925 mm i dybden og 1222 mm i højden til tagryggen. Træpanelet er 15 mm tykt, og stålrammen måler 16 x 16 mm i diameter.

Hønsehuset Maja bruges bedst om sommeren, da det ikke er isoleret. Læs mere om isolerede hønsehuse her.

Leveres komplet til montering.

Relaterede produkter

  • {"id":"b-22-HHR300","name":"Hønsegård til Hønsehus PREMIUM","category":"Dyr/Høns & Fjerkræ/Hønsehus & Hønsegård","price":"8499"}
  • TILBUD
    {"id":"B-22-HH006","category":"Dyr/Høns & Fjerkræ/Hønsehus & Hønsegård","price":"2613.00"}
  • {"id":"b-22-HHR300C","name":"Tag til Hønsegård HHR300","category":"Dyr/Høns & Fjerkræ/Hønsehus & Hønsegård","price":"889"}