Hønsenet

Hos Kellfri finder du hønsenet, som er både galvaniseret og fremstillet i plast. Med et hønsenet kan du holde dine høns og dit fjerkræ i et sikkert miljø, som beskytter dyrene og sørger for, at de ikke stikker af, samtidig med at du holder sultne rovdyr som ræve og grævlinger ude. Et hønsenet kan også med fordel anvendes til at beskytte nyplantede træer, buske og andre planter.

Med et hønsenet kan du nemt planlægge og bygge frit efter eget ønske og smag og ud fra dine fjerkræs behov. Ved at supplere med et hønsenet kan du udvide den plads, de allerede opholder sig på, og hønsenet fungerer også som et supplement til hønsegårde. Husk, at ligeså vigtigt som det er at have et hus til hønsene, hvor de kan være om natten, ligeså vigtigt er det for dyrene at have adgang til en udegård i løbet af dagen. Hønsenettet, der er fremstillet af ståltråd, kan klippes til og tilpasses frit, både i form og størrelse, så det eksempelvis fungerer som udegård til eksisterende hønsehus eller hønsegård.

Måske vil du give dine høns mulighed for at udforske nye græsgange eller lade dem være på et større område? Her er hønsenet en virkelig god løsning. Vores sortiment af hønsenet indeholder net i forskellige størrelser og materialer, både enkelte hønsenet i galvaniseret ståltråd, som kan klare vejrmæssige påvirkninger uden at tage skade, og hønsenet i trådnet med tilhørende stabile og synlige plastpinde. Trådnettet er fuldt kompatibelt, så det kan kobles til et strømaggregat for øget sikkerhed. Det anbefales, at du bygger et indhegnet område til høns på en sådan måde, at det holder rovdyr ude, og således, at dine høns og fjerkræ ikke kommer til skade.

Sørg også for, at nettet altid er strakt, så du mindsker risikoen for, at hønsene smutter under nettet på løse steder.

Læs mere
Anbefalede
2 produkter
  • {"id":"b-22-501509","name":"Hønsenet 50 m x 1,5 m x 0,9 mm","category":"Dyr/Høns & Fjerkræ/Hønsenet","price":"499"}
  • {"id":"b-22-501807","name":"Hønsenet 50 m x 1,8 m x 0,7 mm","category":"Landbrug/Arbejdshegn & Tråd/Indhegning","price":"549"}