Hundegårde

Somme tider har man som hundeejer brug for at lade hunden blive hjemme, enten i huset eller i en hundegård. En hundegård er et godt alternativ fordi hunden får mulighed for selv at bestemme om den vil være inde eller ude. Skal hunden gå selv i længere tid skal der være legesager eller andet so kan aktivere hunden. Hos os finder du galvaniserede hundegårde og sektioner som er lavet stabile og stærke til hverdagens brug. Vi har flere forskellige alternativer som passer til dem som vil tilføje, udbygge eller bygge en hel hundegård fra bunden.

Hundegård og hundegårdssektioner

Vi har flere forskellige alternativer som passer uanset om du skal bygge nyt eller udbygge eksisterende hundegård. Her findes komplette hundegårde med sektioner og døre, og hundegårdssektioner som du kan købe i valgfrit antal. Vælger du en komplet hundegård med sektioner findes de i tre forskellige størrelser, og kan også udbygges med løse hundegårdssektioner hvis du skal bygge større.

Afhængig af hvad der passer dig bedst i slutmål har vi galvaniserede sektioner som er lavet med enten net eller stænger, og som er konstrueret til at være stabile og kan tåle brug.

Hundegårdens mål

Antallet af hunde, og størrelsen på hundene bestemmer mindstemålet for en hundegård. En hundegård må ikke være mindre end 6 m2 for en hund med mankehøjde på 25 eller lavere, dette er også mindstemålet for en hundegård. Har du flere hunde skal gården selvfølgelig være større. Søg på internettet for flere oplysninger om krav til hundegården.

Hundeindhegning

Hos os finder du også en fleksibel transportabel hundeindhegning som er velegnet ved udstillinger, campingture o.lign hvor hunden ikke kan gå frit eller stå bunden. Hundeindhegningen er også perfekt til hvalpe. Hundindhegningen har et tilhørende tag og du kan sætte flere indhegninger sammen for at øge størrelsen. Hundeindhegningen skal ikke anvendes som hundegård.

Læs mere
Anbefalede
6 produkter
 • {"id":"b-25-HG120LARGE","name":"Hundegård Large, 15+1 sektioner","category":"Dyr/Hund/Hundegårder","price":"9625"}
 • {"id":"b-25-HG120MEDIUM","name":"Hundegård Medium, 11+1 sektioner","category":"Dyr/Hund/Hundegårder","price":"7295"}
 • {"id":"b-25-HG120SMALL","name":"Hundegård Small, 9+1 sektioner","category":"Dyr/Hund/Hundegårder","price":"6149"}
 • TILBUD
  {"id":"b-25-HG1202P","name":"Hundegårdssektion 1,2 m","category":"Dyr/Hund/Hundegårder","price":"626.00"}
 • TILBUD
  {"id":"b-25-HG1202D","name":"Hundegårdssektion med dør 1,2 m","category":"Dyr/Hund/Hundegårder","price":"807.00"}
 • TILBUD
  {"id":"b-49-PK0808","name":"Transportabel hundegård Nikko","category":"Dyr/Hund/Hundegårder","price":"1133.00"}