Balletang BG2003, Euro

Balletang med Euro-beslag, med eller uden parallelføring.

Læs mere
7 995 kr (8 690 kr) Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 20-BG2003E

Skandinaviens mest solgte balletang tager endnu et trin op!

• Vi anbefaler balletang BG2003, når du har brug for en gribeklo, der er nem at manøvrere og samtidig skåner rundballerne
• Løfter rundballer, der vejer op til 1.200 kg
• Gribekloens konstruktion betyder, at den griber ballerne på den bedst mulige måde, og at ballerne altid kommer i berøring med afrundet materiale og dermed beskyttes imod unødige skader
• Med eller uden parallelføring; det bestemmer du selv ved bare at løsne en bolt
• Stærk konstruktion/stel

Hos Kellfri har vi stor erfaring med ballehåndtering, og vores tusindvis af kunder er vores bedste reference. Denne basismodel af balletangen bruges på gårde, der har brug for at arbejde effektivt med en manøvredygtig gribeklo, hvor tiden er den eneste begrænsning. Med en ekstra stiver i konstruktionen og et stærkt stel er denne balletang storebroderen i klassen, som tager det bedste greb om ballen.

Balletangens konstruktion eliminerer unødige skader på plastindpakkede baller. Gribearmene er udformet i runde rør uden samlinger, og rammeophænget er fremstillet af stærke, afstivede og varmvalsede firkantprofiler med ekstra afrundede hjørner. Denne udformning betyder, at ballerne altid kommer i berøring med afrundet materiale og dermed beskyttes imod unødige skader.

Gribearmene føres parallelt, hvilket letter arbejdet for traktorføreren under lastning. Klemmekraften er tilpasset, så selv de tungeste baller kan løftes, og parallelstaget gør, at begge gribearme trykkes sammen med trykket fordelt ensartet på ballen. Traktoren skal have dobbeltvirkende udtag. Hvis man vil arbejde uden parallelføring, løsner man bare en bolt for at frakoble funktionen.

Balletangen fra Kellfri er et godt valg til dig, der sætter stor pris på ballehåndtering, når det er bedst. Er også velegnet til firkantede baller. Hvis du vil have et perfekt resultat ved håndtering af firkantede baller, anbefaler vi vores firkantballetang.
Balletangen leveres med to hydraulikslanger med ½" hanlynkobling og med beslag, der passer til Euro.

Vi har også beslag, som passer til Trima, Ålö type 3, JCB og trepunkt.

Tilbehør:
- Lille BM-beslag eller stort BM-beslag
- Hydraulikcylinder til arbejdstryk under 110 bar

Relaterede produkter

 • TILBUD
  {"id":"B-20-BG2003T","category":"Landbrug/Ballehåndtering/Balletænger","price":"7995.00"}
 • TILBUD
  {"id":"B-20-BG2003SBM","category":"Landbrug/Ballehåndtering/Balletænger","price":"8551.00"}
 • TILBUD
  {"id":"B-20-BG2003E","category":"Landbrug/Ballehåndtering/Balletænger","price":"7995.00"}
 • TILBUD
  {"id":"B-20-BG2003LBM","category":"Landbrug/Ballehåndtering/Balletænger","price":"8271.00"}