Foderhæk til heste og kvæg, 1,8 m ø4 dele

Rund foderhæk med kraftige rammerør og fire sektioner med tætte samlinger.

Læs mere
3 326 kr (3 695 kr) Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 34-FR1804

Rund foderhæk i fire sektioner

• Plads til hel balle
• Yderdiameter 180 cm
• Højde 50 cm

Hvis du har flere heste i en indhegning og vil køre mere mad ud, men alligevel anvende en prisbillig foderhæk, er denne foderhæk den helt rigtige. Der er plads til en hel balle i foderhækken. Du vurderer selv det antal heste, der skal have plads rundt om foderhækken, afhængigt af hestenes størrelse, rang og hierarki i flokken.

Foderhækken består af fire sektioner og har tætte samlinger, som sættes sammen med bolte og møtrikker langs hele samlingen.

Den er meget nem at flytte, idet du bare klapper den op og ruller den hen til den nye placering eller hænger den over et par pallegafler. Du aflaster både ryg og skuldre.

Den runde foderhæk egner sig bedst til baller op til 140 cm for at få så lidt foderspild som muligt. Hvis du har større baller, anbefaler vi, at du går en størrelse op i foderhæk og vælger 230 cm i diameter.

Disse foderhække finder du her: Foderhæk med kirkestole til kvæg, 12 pladser, Foderhæk med dækkede kirkestole, 12 pladser

OBS! Plastfolio/net rundt om høballen skal fjernes inden brug.

Leveres usamlet.

 

Hvorfor er det godt at anvende foderhæk?
• Du mindsker spild, da dyrene ikke tramper rundt i kasseret grovfoder
• Øger hygiejnen ved foderpladsen, fordi du minimerer risikoen for kontaminering.
• Du bruger mindre tid på at gøre rent ved foderpladsen og smider mindre grovfoder på møddingen

Vælg altid foderhæk, som du mener passer dine dyr bedst.  Det er vigtigt, at du følger Landbrugsstyrelsens regler.

 

Vigtigt ved valg af foderhæk til heste

Selv om alle heste tilhører den samme dyrefamilie, er der mange forskellige racer og dermed adfærdsmønstre, fra lange nervetråde til korte, eksplosive nervetråde. Du kender bedst selv din hest og dens adfærd, og vi beder dig være opmærksom på, hvordan hesten reagerer i forskellige sammenhænge, som involverer en foderhæk, så der ikke opstår skader.

Hvor mange heste, der skal være omkring en foderhæk, er afgørende for foderhækkens størrelse, og hvor mange foderhække der er brug for. Husk på, at jo mindre plads omkring en foderhæk, desto større risiko for skader. Du skal vælge den foderhækmodel, som du mener vil passe bedst til din hest.

  • {"id":"b-47-1321604","name":"Net til rundballer, SlowFeeder","category":"Dyr/Hest/Foderudstyr","price":"1109"}
  • {"id":"b-28-333340AM","name":"Jordarmeret plastmåtte","category":"Dyr/Kvæg/Indhegningen","price":"29"}

Relaterede produkter

  • {"id":"b-34-FHR","name":"Foderhæk med kirkestole til kvæg, 12 pladser","category":"Dyr/Kvæg/Foderhække","price":"4895"}
  • {"id":"b-34-FHK05","name":"Foderboks til heste","category":"Landbrug/Foderhække & kalveskjul/Foderhække Heste","price":"2225"}
  • {"id":"b-34-FRCV","name":"Foderhæk for hest og kvæg, 1,25 m ø","category":"Landbrug/Foderhække & kalveskjul/Foderhække Heste","price":"2215"}