Brakklippere

Brakklippere er kraftige græsslåmaskiner med knive, som normalt trækkes efter en traktor.

Hvis du har ansvaret for græsmarker, skal du passe dem, så diger og enge ikke vokser til igen, og brakklippere gør arbejdet for dig. Når du slår græsarealet, fremmer det græssets vækst, og du slipper af med ukrudt. Den første slåning bør gennemføres inden midsommer, hvor græsset vokser hurtigst. Har du for højt græs, er der risiko for, at dyrene tramper det ned i deres søgen efter tyndere græs.

At anvende brakklippere er altså et spørgsmål om både økonomi og dyrenes velbefindende. Der findes forskellige brakklippere til forskellige formål Flere faktorer afgør, hvilken brakklipper der passer til dig. Ska du trække dit redskab med ATV eller traktor? Hvis det ikke kun er græs, du skal passe, men også grovere krat, kan en plejlklipper være et godt alternativ til en klassisk brakklipper.  Hvis du arbejder med store arealer, skal du vælge en så bred brakklipper som muligt, da det er tidsbesparende. Et andet aspekt at tage hensyn til er, hvor stenet det græsareal er, som du skal slå. Vælg en med knive, som kan give efter ved kontakt med forhindringer, hvis underlaget er meget ujævnt.

Er dit græsareal plant og fint, kan en parkklipper gøre arbejdet for dig. Vi sælger også reservedele til brakklippere, hvilket betyder, at du kan vedligeholde dine brakklippere hurtigt og uden besvær. Det indebærer, at vores brakklippere ikke alene har konkurrencedygtige priser her i butikken, men at de også er billigere at eje i det lange løb. En brakklipper sælges med det, du behøver for at kunne begynde at anvende den. Du kan tilvælge forskelligt tilbehør afhængigt af dine behov. En gråsslåmaskine til ATV kan du finde her i vores store sortiment til ATV.

Læs mere

6 varer

per side
Faldende orden
 1. Kantklipper frontmonteret, Euro
  Kantklipper frontmonteret, Euro
  14.490 kr

  Frontmonteret kantklipper med Euro-beslag, for enkel adgang under hegnstråd.

 2. Kantklipper frontmonteret, med beslag som passer til Trima
  Kantklipper frontmonteret, med beslag som passer til Trima
  14.490 kr

  Frontmonteret kantklipper, for enkel adgang under hegnstråd.

 3. Brakklipper 2,75 m
  Brakklipper 2,75 m
  17.990 kr

  Brakklipper 2,75 m til effektiv klipning og slåning af skiftende terræn.

 4. Parkklipper
  Parkklipper
  8.490 kr

  Kraftig parkklipper til din traktor.

 5. Kantklipper 3-punkt
  Kantklipper 3-punkt
  6.790 kr

  Udsolgt for sæsonen. Græstrimmer til trimning af græs langs vejkanter og under stakit og hegn.

 6. Kantklipper
  Kantklipper
  14.990 kr
  Bag- eller frontmonteret kantklipper til traktorens trepunktsbeslag.

6 varer

per side
Faldende orden