Brakklippere

Brakklippere er kraftige græsslåmaskiner med knive, som normalt trækkes efter en traktor. Hvis du har ansvaret for græsmarker, skal du passe dem, så diger og enge ikke vokser til igen, og brakklippere gør arbejdet for dig. Når du slår græsarealet, fremmer det græssets vækst, og du slipper af med ukrudt. Den første slåning bør gennemføres inden midsommer, hvor græsset vokser hurtigst. Har du for højt græs, er der risiko for, at dyrene tramper det ned i deres søgen efter tyndere græs. At anvende brakklippere er altså et spørgsmål om både økonomi og dyrenes velbefindende.

Der findes forskellige brakklippere til forskellige formål

Flere faktorer afgør, hvilken brakklipper der passer til dig. Ska du trække dit redskab med ATV eller traktor? Hvis det ikke kun er græs, du skal passe, men også grovere krat, kan en plejlklipper være et godt alternativ til en klassisk brakklipper.  Hvis du arbejder med store arealer, skal du vælge en så bred brakklipper som muligt, da det er tidsbesparende. Et andet aspekt at tage hensyn til er, hvor stenet det græsareal er, som du skal slå. Vælg en med knive, som kan give efter ved kontakt med forhindringer, hvis underlaget er meget ujævnt.

Er dit græsareal plant og fint, kan en parkklipper gøre arbejdet for dig. Vi sælger også reservedele til brakklippere, hvilket betyder, at du kan vedligeholde dine brakklippere hurtigt og uden besvær. Det indebærer, at vores brakklippere ikke alene har konkurrencedygtige priser her i butikken, men at de også er billigere at eje i det lange løb. En brakklipper sælges med det, du behøver for at kunne begynde at anvende den. Du kan tilvælge forskelligt tilbehør afhængigt af dine behov.

En gråsslåmaskine til ATV kan du finde her i vores store sortiment til ATV.

Læs mere
Anbefalede
6 produkter
  • {"id":"b-35-HKK","name":"Kantklipper","category":"Landbrug/Grønne arealer/Brakklippere","price":"16975"}
  • {"id":"b-35-FM180","name":"Parkklipper","category":"Landbrug/Grønne arealer/Brakklippere","price":"10490"}
  • TILBUD
    {"id":"b-35-FMF275","name":"Brakklipper 2,75 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Brakklippere","price":"20895.00"}
  • {"id":"b-35-HKKFE","name":"Kantklipper frontmonteret, Euro","category":"Landbrug/Grønne arealer/Brakklippere","price":"15975"}
  • {"id":"b-35-HKKFT","name":"Kantklipper frontmonteret, med beslag som passer til Trima","category":"Landbrug/Grønne arealer/Brakklippere","price":"15975"}
  • {"id":"b-35-TS600","name":"Kantklipper 3-punkt","category":"Landbrug/Grønne arealer/Brakklippere","price":"8990"}