Harver

Harver har været en naturlig del af svensk landbrug i århundreder! Hvis du vil arbejde med et markareal ved at hakke græs op eller bare jævne jorden uden at gå ligeså dybt, som når du pløjer eller anvender en jordfræser, er det en harve, du skal have. At anvende harver er tidsbesparende, fordi du bearbejder hele den flade, som harven dækker.

Alle vores harver er kraftige konstruktioner, der er fremstillet, så de år efter år kan holde til de belastninger, som underlaget forårsager. Hvis noget skulle gå i stykker, har vi reservedele. Det bidrager til at give harverne en meget lang levetid. Harver kan, afhængigt af modellen, anvendes til alt fra en gruset ridebane til en græsplæne. De er også velegnede, hvis du skal genoprette et område, hvor f.eks. vildsvin eller grævlinge har skabt uorden.

Med harver kan du øge værdien af dit græsareal

Hvis du har et græsareal, er en græsharve en ren investering, idet den ilter jorden og modvirker tuedannelse. Desuden arbejdes dyregødning ned i jorden på en effektiv måde. Du vil ganske enkelt spare penge ved at anvende en harve. Hvis du har en græsmark med meget dødt græs, vil det være en fordel at give den en kraftigere bearbejdning, end hvis du har mere grønt græs på marken. Harvens trekanter er fremstillet i slidstærkt støbegods, hvilket sikrer den bedste virkningsgrad ved udjævning af muldvarpeskud, vildsvineskader osv. En græsharve sælges med forskellige bredde, vælg model afhængigt af, hvor store arealer, du skal bearbejde, og hvad du skal trække den med.

Blandt de harver, vi sælger, er harvenettet et interessant alternativ, idet det er billigt, men alligevel effektivt. Det kan vendes og anvendes til forskellige ting, afhængigt af hvor kraftigt du vil bearbejde underlaget.

Vores harver sælges med alt, hvad du behøver for at kunne fastgøre dem på traktoren og begynde at anvende den model, du valgte. Har du begrænset erfaring med harver kan du se vores instruktionsfilm, som du kan hente via produktbeskrivelserne.

Læs mere
Anbefalede
11 produkter
 • {"id":"b-36-BH200","name":"Græsharve 2 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Harver","price":"7395"}
 • {"id":"b-36-BH400","name":"Græsharve 4 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Harver","price":"13325"}
 • {"id":"b-36-BH500","name":"Græsharve 5 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Harver","price":"16995"}
 • {"id":"b-36-BH600","name":"Græsharve 6 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Harver","price":"19195"}
 • NYHED
  {"id":"B-36-HM137","category":"Dyr/Hest/Ridebanen","price":"3590"}
 • NYHED
  {"id":"B-36-HM183","category":"Dyr/Hest/Ridebanen","price":"4850"}
 • NYHED
  {"id":"B-36-HM244","category":"Dyr/Hest/Ridebanen","price":"6090"}
 • {"id":"b-28-RBH","name":"Ridebaneharve","category":"Landbrug/Grønne arealer/Harver","price":"12895"}
 • {"id":"b-28-RBH220","name":"Ridebaneharve 3-punkt","category":"Landbrug/Grønne arealer/Harver","price":"14995"}
 • {"id":"b-36-HM3P170","name":"Trepunktsramme til harvenet 1,7 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Harver","price":"2289"}
 • {"id":"b-36-HM3P210","name":"Trepunktsramme til harvenet 2,1 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Harver","price":"2439"}