Slagleklipper W 1,75 m

Slagleklipper med 28 stk. hammerslagler og arbejdsbredde på 1,75 m.

Læs mere
10 065 kr (10 595 kr) Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 35-WKM175

Slagleklipper med 28 hammerslagler og arbejdsbredde på 1,75 m

 Til traktorer med 20-55 hk

• 28 stk. hammerslagler

• Justerbar støtterulle

 Justerbare slæbemeder i siderne

 Kædebeskyttelse mod stenslag

• Medfølger olie

Praktisk og smidig slagleklipper til traktorer med 20-55 hk

Slagleklipperne i vores W-serie er bygget til håndtering af alt fra klipning af græsarealer og græsgrøfter, til rydning af tilvoksede marker med elementer af kvas. Slagleklipperne i W-serien er valget til dig, som ønsker en enkel og slidstærk maskine, der er blevet udviklet igennem mange år. Velegnet til dig, som har både mindre og større grønne arealer, der skal passes.

I kraft af den høje rotorhastighed får de smedede hammerslagler en god evne til at klippe og snitte alle former for materiale, og du får en driftssikker maskine.

Vores slagleklipper WKM175 har en arbejdsbredde på 1,75 m, hvilket gør den praktisk, når du vil slå eller klippe mellemstore græsarealer. Slagleklipperen har fintandet, svejset modstål i chassiset med henblik på at slå græsset mere effektivt.
 

Justerbar støtterulle og kædebeskyttelse

Klippehøjden tilpasses af støtterullen og slæbemederne. Den justerbare støtterulle garanterer en korrekt klippehøjde ved ujævnt underlag. Klippehøjden kan tilpasses mellem 0-73 mm, hvilket giver dig mulighed for at slå græsset tæt på jorden og dermed få et mere plant resultat. Græsset udjævnes og det afklippede græs formuldes hurtigere. Støtterullen har afskrabningsjern, for at holde rullen ren for afklippet materiale. 

På forsiden er slagleklipperen forsynet med kædebeskyttelse, der nemt tilpasser sig underlaget og beskytter både traktoren og omgivelserne mod stenslag og græsstænk.

Slagleklipperen er som standard udstyret med hammerslagler. 28 stk. slagler sikrer, at græsset slås effektivt. Slagleklipperen er også velegnet til Y-slagler, som kan tilkøbes (medfølger ikke). Her kan du læse mere om Y-slagler.

Slagleklipperen er tilpasset traktorer på 20-55 hk og tilsluttes traktorens kraftudtag og får derved en indgangshastighed på 540 o/min. Dette giver en rotorhastighed på 2295 o/min. 3-punktsophænget kan sideforskydes manuelt for tilpasning i sideretningen.

Slagleklipperens chassis er fremstillet af 4 mm tykt stål, sidepladen er 6 mm tyk.

Slagleklipperen leveres som standard med K-aksel og hydraulikcylinder.

Medfølger olie. Kontroller olieniveau inden første brug/anvendelse. 

 

Relaterede produkter

  • TILBUD
    {"id":"b-35-WKM195","name":"Slagleklipper W 1,95 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Slagleklippere","price":"11300.00"}
  • TILBUD
    {"id":"b-35-WKM145","name":"Slagleklipper W 1,45 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Slagleklippere","price":"9305.00"}
  • {"id":"b-35-XKH145","name":"Slagleklipper X 1,45 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Slagleklippere","price":"13995"}
  • {"id":"b-35-WKM125","name":"Slagleklipper W 1,25 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Slagleklippere","price":"8995"}