Minigraver & Graveaggregat

Har du brug for en pålidelig og kraftfuld gravemaskine til dine projekter? Uanset om du ønsker en minigravemaskine fra Lovol eller en graveenhed til traktor eller ATV, er Kellfri din pålidelige partner.

Efter at have samarbejdet succesfuldt inden for landbrugs- og traktorsektoren i 15 år, har Lovol og Kellfri nu udvidet deres samarbejde inden for grave- og entreprenørsektoren. Kellfri tilbyder et prisvenligt alternativ til en gravemaskine, perfekt til entreprenører og gør-det-selv-entusiaster. Lovols minigravemaskine kan fås både med og uden førerhytte. Gravemaskinen har en kompakt og enkel design, der giver dig maksimal kraft og smidighed. Som tilbehør er der tre forskellige skovle at vælge imellem: grave-skovl, kabelskovl og planeringsskovl.

Har du en traktor eller en ATV, er der forskellige muligheder for graveudstyr. Med en graveenhed monteret på din traktor får du en effektiv gravemaskine og endnu mere gavn af din traktor. Kellfris sortiment omfatter en graveenhed, der passer til traktorstørrelser på 25-50 hk.

Er du på udkig efter en kompakt og velbygget graveenhed med egen kraftkilde? Graveenheder til ATV fås i tre forskellige modeller: uden førerhytte, med vinylkabine og med 360° roterende overdel.

Læs mere
Anbefalede
19 produkter