Lovol minigraver 1,8 ton med kabine

Lovol minigraver med kabine. Kompakt design, stærk motor og let at servicere.
Læs mere
161 900 kr Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 40-FR18E2-C.500

kellfri LOVOL warranty logo 36 months design 3 nr 3.png

Hos Kellfri er maskingaranti altid inkluderet

Føl dig sikker med dit køb af minigravemaskine. Alle Lovol minigravere fra Kellfri kommer med 36 måneders maskingaranti. Det giver et sikkert, fleksibelt og problemfrit ejerskab af minigraveren.

Læs mere om aktuelle garantier og betingelser for vores Lovol minigravere.

 

Minigraver fra Lovol med kabine

• Lovol minigraver er driftsikker og let at køre

• Kompakt design med "Zero-tail"

• Kraftfull 11,5 kW Yanmar-motor overholder emmissionskrav Stage V

• Stærk trækkraft på 15,2 kN

• Justerbar sporvidde

• Let at servicere

 

I denne pakke (nr 5) medfølger:

Lovol minigraver med kabine

 

Sammenlign vores pakker, hvad indgår?
Ring til en sælger på 76902100, for mere information.

  Pakke 1 Pakke 2 Pakke 3 Pakke 4 Pakke 5 Pakke 6
Med kabine x   x   x  
Uden kabine   x   x   x
Hurtigskifte S30/180 x x        
Hurtigskifte S30/180 med tilt     x x    
Pris 167 000 154 000 173 000 159 900 161 900 149 995

 

Leder du efter en pålidelig og kraftfuld minigraver til dine projekter?

Efter et succesfuldt samarbejde inden for landbrugs- og traktorsegmentet, der strækker sig over 15 år, har Lovol og Kellfri nu udvidet deres samarbejde inden for grave- og entreprenørsegmentet. Det betyder, at Norden nu har adgang til et omkostningseffektivt alternativ til en minigraver, der er ideel for både entreprenører og gør-det-selv-folk.

Kellfri og Lovol tilbyder gravemaskiner designet til at opfylde og overgå dine behov. Lovols gravemaskiner er vel udviklet og bruger højkvalitetsdele og komponenter fra kendte mærker. Det har gjort minigraveren pålidelig og stabil til alle type opgaver.

Denne omkostningseffektive maskine giver dig økonomiske fordele uanset arbejdsmiljøet. Den er alsidig og kan nemt håndtere forskellige typer projekter.

Med en imponerende garanti på 3 år eller 3000 driftstimer og hele 7000 timer for bommen og rammen kan du føle dig sikker med din investering. Gravemaskinen har et kompakt og brugervenligt design, der kombinerer kraft og smidighed. Du kan vælge at købe den med eller uden førerhus, og der er også mulighed for købe den med tiltfæste.

Find den rigtige gravemaskine til dine behov

Lovol gravemaskine har "Zero tail" som standard, hvilket er særligt nyttigt ved arbejde i nærheden af bygninger eller på trange steder. Det sikrer, at den bagerste del af maskinen altid forbliver inden for sporene, hvilket gør præcis gravning mulig uden risiko for at kollidere med vægge eller forhindringer.

Overliggende bomcylinder giver beskyttelse ved lastning og gravning, mens løftekapaciteten øges. Et vinklet bomophæng, Swing boom, giver dig mulighed for nemt at få adgang til trange pladser uden at ændre maskinens position.

-

Hvorfor vælge en minigraver med førerhus?

En af fordelene ved Lovol minigraver er muligheden for at vælge mellem en model med førerhus og en uden. At have et førerhus på maskinen kan være meget fordelagtigt, da det giver beskyttelse mod vind og vejr. Det betyder, at du kan arbejde under forskellige vejrforhold uden at blive påvirket af regn, sne eller solskin. Derudover giver førerhuset et behageligt og sikkert arbejdsmiljø for føreren, hvilket er særligt vigtigt under lange arbejdsskift. Med et førerhus kan du også holde dig væk fra støv, støj og andre uønskede elementer, der kan påvirke dit helbred og din komfort under arbejdet.

 

Miljøbillederne viser Lovol minigraveren uden førerhus. Her kan du læse om Lovol minigraver uden førerhus.

Som tilbehør findes planeringsskovl, gravskovl og rendeskovl.

Relaterede produkter