Overvågning

Gennem anskaffelse af overvågningssystemer til hjemmet, gården eller stalden får man nemmere ved at holde styr på sine dyr, samtidig med at man i visse tilfælde også gør uvedkommende opmærksom på, at der finder overvågning af privat ejendom sted. Med dagens teknologi kan du nemt overvåge dine dyr eller din gård direkte fra eksempelvis din smartphone. Kellfri tilbyder forskellige overvågningsløsninger, afhængigt af formålet.

En diskret, men fleksibel løsning, er vores LED-lampe med indbygget billed- og lydoptagelse. LED-lampen kan tilsluttes alle lamper, som understøtter E27-soklen, og overvåger et område på 360° nedad. Til dine dyr og mindre stalde er vores IPCam en god løsning, som er nem at montere i stalden.

Har du mange dyr eller behov for at overvåge et større område? FarmCam er et trådløst HD-kamera med en rækkevidde på op til 1250 meter. Til din smartphone kan der tilsluttes op til 4 stk. kameraer, som overvåger døgnet rundt takket være deres mørkesyn. Vær opmærksom på, at der findes love og regler for overvågning med billed- og/eller lydoptagelser.

Private virksomheder, dvs. virksomheder, som ikke udfører en opgave af almen interesse, skal overholde databeskyttelsesforordningen (GDPR) og Datatilsynets retningslinjer. For myndigheder og andre, som udfører opgaver af almen interesse, gælder andre regler.

Læs mere
Anbefalede
2 produkter
  • {"id":"b-47-1081","name":"Staldkamera","category":"Dyr/Kvæg/Overvågning","price":"2219"}
  • {"id":"b-46-WBCAMERA3.0","name":"Wifi pære med 3.0 Mp overvågningskamera","category":"Landbrug/Overvågning","price":"439"}