Brændekløvere

Er du træt af at bruge en masse tid og kræfter på brændehåndtering? Så skal du kigge på brændekløverne i vores store sortiment. En gedigen brændekløver er virkelig billig i forhold til, hvilken nytte den gør. Alternativet er ofte at kløve brændet med en økse, hvilket normalt er uholdbart, når mængderne bliver lidt større. Med en kløver er det også nemt at bearbejde store mængder brænde på én og samme tid.

Stort udvalg af brændekløvere

Vi har den rigtige brændekløver til dig, uanset om du ønsker en lille eldrevet eller en traktordrevet brændekløver. Vælg din brændekløver ud fra, hvor stor kløvekraft og kløvelængde, du har brug for.

Bruger du brændefyring som opvarmning, er det godt med stor kløvelængde. Det er primært træets tykkelse, som bestemmer den påkrævede kløvekraft. Er det fortrinsvis pejsebrænde, du har brug for, kan du naturligvis klare dig med en mindre og billigere brændekløver, end hvis du opvarmer en bolig med en brændeovn med plads til 1 m brænde. Vælg mellem to- eller firkløvskniv afhængigt af, hvor mange stykker brænde, du ønsker ved kløvning.

På bestemte modeller kan du skifte mellem begge varianter og altså enten få to eller fire stykker brænde ved kløvning. Selv hvis du producerer brænde med henblik på salg, kan du finde formålstjenlige brændekløvere til gode priser hos Kellfri. Vores brændekløvere er nemme at flytte. Det er en stor fordel, når du skal håndtere træ i større format. Med en traktordreven brændekløver behøver du ikke transportere træet hjem for at bearbejde det. Du kløver brændet direkte i skoven, efter du har savet det. Nemmere bliver det ikke.

Nøje udvalgte kvalitetsprodukter

Kig på en brændekløvertest, og sammenlign vores modeller med andre, som findes på markedet i dag. Hvis du køber en brændekløver hos Kellfri, kan du være helt sikker på, at det er et kvalitetsprodukt med garanti, som klarer sig rigtig godt i konkurrencen med andre brændekløvere. Der fås også reservedele til de brændekløvere, vi sælger, hvilket giver maskinerne ekstra lang levetid.

Hvis du hugger dit eget brænde, kan du spare meget tid ved at benytte en god brændekløver fra Kellfri. Det er også sikrere og mere skånsomt for kroppen end at kløve brænde med en økse, uanset hvor dygtig du måtte være. Man plejer for sjov at sige, at en kraftig brændekløver klarer alt, bortset fra at tænde op i pejsen!

Læs mere
Anbefalede
3 produkter
  • {"id":"b-13-HK777","name":"Brændekløver, eldrevet, 7 ton, 70 cm","category":"Skov & Brænde/Brænde- & flishåndtering/Brændekløvere","price":"7399"}
  • {"id":"b-13-VK1100","name":"Brændekløver, traktordrevet 7 ton, 110 cm","category":"Skov & Brænde/Brænde- & flishåndtering/Brændekløvere","price":"8999"}
  • {"id":"b-13-VK700","name":"Brændekløver, traktordrevet 7 ton, 70 cm","category":"Skov & Brænde/Brænde- & flishåndtering/Brændekløvere","price":"8199"}