Brændesække & Brændesækkestativ

Her ved Kellfri finder du et af markedets bredeste udvalg når det gælder brændesække og sækkestativer. Du behøver ikke at lave en stor investering for at forenkle din håndtering af brænde. Vi tilbyder såvel brændesække som sækkestativer af høj kvalitet til attraktive priser.

Vi har engangssække og sække som kan genanvendes. I sortimentet findes blandt andet brændesække på 40 ltr., sække på 1 m³ og sække på 1,5 m³. Du kan altid finde et godt alternativ hos os uanset hvor store sække du har brug for. Sækkene er alle lavet i et UV-beskyttet materiale for længere holdbarhed. Vores brændesækkestativer passer til EU- og Hydropalle størrelser og galvaniserede for den bedste beskyttelse mod vejret og dermed lang levetid.

Har du et godt brændesækkestativ er det lettere at få den rigtige form og fyldning af dine sække. Det gør det lettere at fylde sækkene og det bliver lettere at transportere flere sække samtidigt og det på en sikre måde hvor det fylder mindre. Er du vant til at arbejde uden sække tror vi du vil blive overrasket over hvor meget sække og stativer kan hjælpe dig.

De brændesække, og sækkestativer, som vi sælger er lavet efter en ordentlig produktudvikling og er udformede til at lette dit arbejde. De større sække er lavet på en måde så tørring sker hurtigere og kan let åbnes i top og bund.

Hvis du vil optimere på brugen af brænde spiller sække en vigtig rolle. Vi har det rigtige produkt til dig uanset om du lave lidt brænde eller håndterer store mængder. Om du sælger brænde eller bare anvender det selv er sække en vigtig del af varmesystemet.   

Filtre
Filtrér efter
Pris
  1. 0 kr - 1.000 kr 6varer
  2. 1.000 kr - 2.000 kr 1vare
  3. 2.000 kr og derover 1vare

8 varer

per side
Faldende orden

8 varer

per side
Faldende orden