Brændetransportør

Håndterer du meget brænde? Så ved du, at det kan være et tidskrævende og anstrengende arbejde at bære det kløvede brænde derhen, hvor du vil have det. Håndter i stedet brændet på en effektiv og tidsbesparende måde ved hjælp af en prisbillig brændetransportør. De brændetransportører, vi sælger, er garanteret driftssikre, nemme at flytte og håndtere og prismæssigt fordelagtige. Motorerne sidder beskyttet, og ved behov kan vi levere reservedele.

Uden en brændetransportør får du hurtigt en stor bunke brænde på det sted, hvor du kløver det, og du er nødsaget til at afbryde arbejdet for at flytte det.

Med en brændetransportør kan du arbejde i længere tid med at kløve, og du får placeret brændet der, hvor du ønsker. Måske i en brændesæk, der er fastgjort i et stativ, eller direkte i brændeskuret.

Vælg model afhængigt af, hvor lang en transportør, du behøver, og husk, at disse transportører også kan have andre anvendelsesområder. Det kan f.eks. være en god måde at transportere tagsten eller grøntsager på i forbindelse med, at du gennemfører en grovudtynding.
Vores brændetransportør med bånd er konstrueret til at holde længe i vores nordiske klima. Vi sælger dem med generøse garantibetingelser og fri levering.

Læs mere
Anbefalede
2 produkter
  • {"id":"b-13-VT250","name":"Brændetransportør 5,0 m","category":"Skov & Brænde/Brænde- & flishåndtering/Brændetransportør","price":"6299"}
  • {"id":"b-13-VT275","name":"Brændetransportør 7,5 m","category":"Skov & Brænde/Brænde- & flishåndtering/Brændetransportør","price":"7399"}