Gribeklo 09

Hybridklo designet til både plukning og lastning.

Læs mere
3 449 kr Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 21-KG09

Hybridklo designet til både plukning og lastning

• Stærkt chassis/hoved lavet af 6 mm metalplade giver en stabil konstruktion

• Forseglet gribehus - Beskyttet parallel afstivning, cylinder, slange og koblinger

• God geometri til både små og store træstammer

• Dobbeltvirkende cylinder 40/20-200

• Maks. åbningsbredde 700 mm

• Rotatorbeslag 40 mm

Tyndeklo & Træklo der passer til Skovvogn ATV SV20

Hybridklo er en imponerende konstruktion designet til at imødekomme behovene hos dem, der har brug for en gribeklo, der både kan plukke enkelte træstammer og løfte tunge byrder med lethed. Det stærke chassis og hoved af 6 mm plade giver en meget stabil konstruktion, som gør det muligt at plukke og læsse træstammer med høj præcision og stabilitet.

Grebshuset er også godt beskyttet for at sikre, at parallelstænger, cylinder, slange og koblinger er beskyttet mod skader og slid. Dette garanterer en lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Til tømmer har den desuden en fremragende geometri, der gør det nemt at håndtere både små og store træstammer. Med en dobbeltvirkende cylinder på 40/20-200 og en maksimal åbningsbredde på 700 mm kan den klare en række forskellige træstørrelser. Derudover med 40 mm stiftbeslag, som passer til de fleste rotatorer på markedet. Med en rotator kan du nemt dreje kloen, plukke og placere læsset det rigtige sted. Se Kellfris rotatorer her.

Denne klo passer perfekt på Kellfris ATV SV20 skovvogn, men det kan også bruges med andre mærker af skovvogne, der har en 40 mm fastgørelsesstift. Med en egenvægt på 31 kg er den nem at bruge og manøvrere, hvilket giver en jævn og effektiv brug i modsætning til lettere gribere, der bliver meget svære at manøvrere. Derudover giver grebets bredde et fremragende greb, når man plukker ender af træet, langt ude på stokken.

Alt i alt er Hybridklo en robust og kraftfuld klo designet til at imødekomme de høje krav, der stilles til en klo i skovbruget. Det er det oplagte valg for mange med ATV skovvogne, der har brug for en klo, der er nem at bruge, stabil og pålidelig til at håndtere tunge læs og håndtere træstammer effektivt.

 

”Stor og meget stærk klo til dem der gerne vil køre meget og hurtigt.”

Leif, Erfaren skovejer med flere års erfaring i ATV skovvogne.

 

Film på Skovvogn SV20 og Gribeklo KG08

Relaterede produkter

  • NYHED
    {"id":"B-21-KGS42","category":"Skov & Brænde/Skovvogne & tilbehør/Tilbehør til skovvogne/Indsatsskovle","price":"2295"}
  • {"id":"b-21-KG18","name":"Gribeklo 18","category":"Skov & Brænde/Skovvogne & tilbehør/Tilbehør til skovvogne/Gribekløer","price":"4249"}
  • {"id":"b-21-KGR21","name":"Grenklo inkl. hydraulikslange og bolte","category":"Skov & Brænde/Skovvogne & tilbehør/Tilbehør til skovvogne/Gribekløer","price":"7090"}
  • {"id":"b-21-KG21","name":"Gribeklo 21","category":"Skov & Brænde/Skovvogne & tilbehør/Tilbehør til skovvogne/Gribekløer","price":"4849"}