Klippeklo

Kellfri har klippekloen til dig, som vil udvide anvendelsesområdet for din skovvogn. Klippekloen fås i to størrelser, den mindste klipper stammer op til 150 mm, og den største stammer op til 180 mm.  Klippekloen er en smidig og let manøvrerbar klo, som er nem at anvende, og hvor også krat klippes på en praktisk måde. Når klippekloen er helt åben, strømmer olien til, hvilket åbner kniven og vipper den opad. Når kloen er helt lukket omkring stammen, overføres al kraft til kniven. 

Justerbar sekvensventil klarer tip op/ned, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt med ekstra slanger ud over ifm. gribekloens åbne-/lukkefunktion. 

Med ét enkelt håndgreb kan du nemt ændre de hydrauliske indstillinger, så du har en almindelig klo til smidig aflæsning. 

Klippekloen har beskyttet hydraulik, og har en robust konstruktion, der sikrer gnidningsfri kørsel. Enkel montering og anvendelse, ingen ekstra hydraulikudtag eller eltilslutninger. 

En smidig og hurtig energiklo, som passer til de fleste kraner og behov.

Læs mere
Anbefalede
2 produkter
  • {"id":"b-21-TK15F","name":"Klippeklo 150","category":"Skov & Brænde/Skovvogne & tilbehør/Tilbehør til skovvogne/Klippeklo","price":"15190"}
  • {"id":"b-21-TK18","name":"Klippeklo 180","category":"Skov & Brænde/Skovvogne & tilbehør/Tilbehør til skovvogne/Klippeklo","price":"19490"}