Hjullæsser Swekip 1025 Stage V

Minilæsseruden førehus, med hydraulik flow på 40 liter/min samt fri retur.

Læs mere
162 995 kr Ekskl. moms
Dette produkt sælges ikke online. Kontakt en sælger på 7690 2100.
Varenr. 1025V

Swekips minilæsser uden førehus

• Hydraulik flow på 40 liter og 160 bar

• 3. og 4. hydraulikfunktion samt fri retur

• 4WD hydrostatisk

• Japansk kvalitetsmotor, Yanmar

• Ergonomisk joystick med multifunktion

• Bredde hjul i dimension 31x15,5-R15

Har du brug for en hjælper i stalden, ridebanen eller bare på gården?

Så er en hjullæsser uden førerhus et glimrende valg til dine behov. Med muligheden for nemt at komme ind og ud af førersædet og til at se og høre uden forhindringer, tilbyder den en praktisk løsning til mange opgaver. Mange landmænd bruger deres minilæsser til at rengøre foderborde eller flytte udstyr i stalden. Minilæsseren er også velegnet til dem, der arbejder inden for entreprenør og byggeri.

Minilæsseren, fra Umeå-baserede Swekip med over 17 års erfaring i branchen, er designet til det svenske klima. 1025V modellen har en løftekapacitet på 1000 kg og en løftehøjde på 2,6 m, hvilket gør den til en stærk maskine, der er i stand til at håndtere en række forskellige opgaver.

Minilæsserens køreegenskaber

Ved siden af rattet kan du nemt vælge høj og lav hastighed. Swekip 1025 er udstyret med hydrostatisk drev på alle 4 hjul og hastighedskontrol. Maskinen har også 3. og 4. hydraulikfunktion og fri retur.

Ved at benytte fri retur aflaster vi udstyret og åbner op for muligheden for at bruge flere typer udstyr. Med et hydraulisk flow på 40 liter/min får du kraft nok til at klare forskellige opgaver, såsom at køre med flis hugger eller fejemaskine.

Du kan frakoble og tilkoble redskaber direkte fra førersædet ved hjælp af den hydrauliske redskabslås. Derudover gør LED-belysning det muligt at arbejde selv i de mørkere årstider. Maskinen leveres som standard med affjedret læssearm for en mere jævn køreoplevelse.

Minilæsserens motor er en japansk kvalitetsmotor, Powered by Yanmar. Du har nem adgang til motoren gennem det vipbare motordæksel, som letter vedligeholdelsesarbejdet. Derudover leverer vi en svensk manual til nem brug og vedligeholdelse. Stærk motor i kombination med den hydrostatiske fremdrift og omdrejningsregulering giver dig mulighed for at få fuld flow på hydraulikken, selv når du skal kører langsomt.

Når du kører en Swekip Minilæsser, kan du regne med en stabil tur. Med brede dæk i dimensionen 31x15,5-R15 får du maksimal kraftoverførsel til jorden, hvilket giver stabilitet selv i kuperet terræn.

Stop blokke og træk øje

Minilæsseren leveres med stopklodser og trækøje. Disse praktiske funktioner er designet til at gøre det nemt og bekvemt at håndtere og bruge hjullæsseren i forskellige situationer og terræn. Med de stopklodser der er inkluderet i udstyret, kan du parkere sikkert og stabilt selv på skrå overflader eller skråninger. De giver ekstra sikkerhed og stabilitet for at forhindre utilsigtet bevægelse.

For folk, der har brug for at fastgøre en vogn med et trækøje, er processen lige så glat og problemfri. Den integrerede løkkekoblingsanordning på bagsiden af hjullæsseren muliggør nem og sikker fastgørelse af vognen, hvilket gør transport af last eller materialer til og fra arbejdsstedet til en let og effektiv opgave.

Komfort bag rattet i Swekip Hjullæsser

Når du træder op på 1025V, har du et stabilt trin med skridsikring, som giver tryghed og sikkerhed ved hvert trin. Gulvet er lavet slidstærkt, som bidrager til holdbarhed og langvarig brug.

For din sikkerhed er minilæsseren udstyret med beskyttelsesbjælker på siden af førersædet, og der er en sikkerhedssele til rådighed, der sikrer, at du er godt beskyttet under arbejdet. Alle vigtige funktioner er ergonomisk placeret i et joystick, hvilket giver en let håndterlig og effektiv brugeroplevelse. Beskyttelsesbuerne åbnes med et vrid for nemt at komme ind og ud af minilæsseren.

Det vipbare rat muliggør skræddersyet ergonomi til hver fører, hvilket gør det muligt at skabe et behageligt og sikkert arbejdsmiljø uanset højde eller kropsholdning. Med fokus på både komfort og sikkerhed er Swekip 1025V designet til at opfylde dine behov og øge produktiviteten på arbejdspladsen.

Minilæsseren har et aftageligt tag, som gør det nemmere at opbevare den i rum med lav højde.

Tillbehør til Swekips minilæsser

De fleste af Kellfris værktøjer med Trima-tilbehør passer til denne maskine. For eksempel allround skovl, Planer skovl, balle tang, pallegafler både manuelle og hydrauliske, samt sneskraber, kantklippere og hækkeklippere.

For nemheds skyld kan du købe mange af disse værktøjer og tilbehør til din Swekip 1025 direkte hos Kellfri. Vi ordner fragten af dit værktøj sammen med maskinen, så du får det hele i samme levering.

Før vi leverer din nye minilæsser, udfører vi leveringsservice for at sikre, at maskinen er i top stand, når den når dig.

 

Teknisk specifikation på minilæsser Swekip 1025 Stage V

• Vægt: 2000 kg

• Længde: 3304 mm

• Bredde: 1450 mm

• Højde: 2436 mm

• Løftehøjde: 2600 mm

• Lastekapacitet: 1000 kg

• Kørehastighed: 20 km/h

• Transmission: Hydrostatisk

• Elsystem: 12V

• Motor: Yanmar, 3-cyl. diesel Steg V

• Motoreffekt: 25 hk

• Dæk: 31x15,5-R15

• Hydraulik flow: 40 l/min

• Hydraulik tryk: 160 bar