Sneskraber 2,5 m, boltet Trimabeslag

Frontmonteret sneblad med drejbare kantvinger og boltet Trimabeslag.

Læs mere
11 995 kr Ekskl. moms
Bestillingsvare. For info om leveringstid kontakt en sælger på 7690 2100.
-
+
Varenr. 37-SPB250T

Frontmonterat sneblad med drejbare kantvinger og boltet Eurobeslag

• Arbejdsbredde 200 + 25 + 25 cm

• Arbejdshøjde 60 cm

• Drejbare kantvinger for lige eller bøjede blade

• Udskifteligt og reversibelt slidstål

• Slæbesko

Sikre vinterveje med vores hydrauliske sneblad

Vores hydrauliske sneplov er den ultimative løsning til at holde dine veje, og områder fri for sne og is i vintermånederne.

Hydraulisk drejeligt frontblad

Forbladet er hydraulisk drejeligt, og udstyret med dobbelte aftagelige kantvinger. Dette design er specielt designet til at håndtere de større mængder sne med lethed. De dobbeltkantede vinger fanger sneen og leder den effektivt i den ønskede retning.

Fordeling af kraften med slæbesko

For at sikre optimal ydeevne og beskytte snebladet, er det vigtigt at bruge slæbesko. Gennem slæbeskoen fordeles kraften nedad, hvilket forhindrer snebladet i at grave sig ned i jorden. Især ved temperaturer tæt på 0 grader er slæbesko uundværlige for at undgå unødvendigt slid på slidstålet.

Højt sneskær for bedre udsyn og sikkerhed

Vores høje diagonale klinge er en vigtig funktion for at øge sikkerheden under snerydning i koldt vejr. Den høje klinge giver sneploven en rigtig god funktion til at klare de store masser. I koldt vejr som ca – 20 °C samler sneen sig ikke, når klingehøjden er høj, hvilket øger sikkerheden, da udsynet bibeholdes under arbejdet.

Skræddersyet til dine behov

Vores sneplov kræver et dobbeltvirkende hydraulikudtag på traktoren for at fungere problemfrit. Den har også et hydraulisk sidestander med et imponerende bevægelsesområde på +15/-30° og er udstyret med en stødventil for at forhindre uønsket overbelastning. Snebladet er forsynet med to hydraulikslanger med ½-tommer han-hurtigkobling og et boltet Trimabeslag.

Med vores hydrauliske sneplov er du rustet til at klare de hårdeste vinterforhol, og holde dine veje sikre og farbare, når sneen falder.

Relaterede produkter