Dozerblad 2,7 m, inkl. hjul og hydraulikcylinder

Dozerblad med hydraulisk svingning, sideforskydning og hjul.

Læs mere
19 990 kr Ekskl. moms
Bestillingsvare. For info om leveringstid kontakt en sælger på 7690 2100.
-
+
Varenr. 37-27070SHCC

Det mest effektive sne- og vejredskab

• Arbejdsbredde 2,7 m

• Kraftig bom, som er hydraulisk eller manuelt indstillelig til begge sider

• Kraftigt ledpunkt med to glideplader mellem bom og blad for optimal styrke

• Udskifteligt slidstål, som er vendbart og kan anvendes fortandet eller glat.

• Støttehjulene justeres nemt i højden med vantskrue

Dozerblad 27070S er et af de største dozerblade i vores sortiment. Velegnet i situationer, der kræver lidt ekstra.

Dozerbladet er dobbeltledet, hvilket betyder, at både bommen og bladet er indstilleligt for maksimal effekt og perfekt resultat. Funktionen giver mulighed for at køre sikkert oppe på vejen og trykke sneen længere ud i grøften, så der bliver plads til ny sne. Den giver også samme sikre kørsel ved høvling af grusvejen, uden at man behøver at køre langt ud på grøftekanten for at skrabe gruset ind. Desuden er det praktisk at kunne justere bommen inde fra førerhuset, da det muliggør kørsel med snævre sving med smidigt blad og et rigtig godt resultat.

Dozerbladet er udstyret med to hydraulikcylindre, en cylinder på den kraftige bom gør, at dozerbladet har hydraulisk sideforskydning. En cylinder fra undersiden af bommen til bladet gør, at bladet roterer hydraulisk

Med dozerbladets cylindre kan arbejdsvinklen på dozerbladet ændres eller drejes rundt inde fra førerhuset til arbejde baglæns, hvilket gør arbejdet lettere i vejkryds samt på gårdspladser og parkeringspladser, hvor sneen skal pløjes ned eller lægges i bunker.

Støttehjulene er nemme at montere og endnu nemmere at justere i højden med vantskrue, hvilket giver trinløs justering for at opnå den rette arbejdshøjde og vinkel på bladet ved snerydning på mark, der ikke er frossen, høvling af grusveje samt andet justeringsarbejde.

Udstyret med udskifteligt slidstål, som er vendbart og kan anvendes fortandet eller glat, støtteben, støttehjul, hydraulikcylindre, hydraulikslanger og stifter til løftearmene som standard.

Til dozerbladet kræves to dobbeltvirkende hydraulikudtag på traktoren. Dozerbladet leveres med fyre hydraulikslanger med ½" hanlynkobling.

Bladet leveres emballeret i en robust kasse for at forhindre skader ved transport, og når du løfter det af fra lastbilen. Produktet kræver montering.

Vil du øge driftssikkerheden, belastningen og køre med en højere hastighed?
Opgradér dit dozerblad med dæk 4.80/4:00-8 med fyldemasse! Læs mere her.

  • {"id":"b-R37-25063S.002FM","name":"Hjul 4.80/4:00-8 med fyldemasse","category":"Reservedele","price":"1950"}

Relaterede produkter

  • {"id":"b-37-210SH","name":"Dozerblad 2,1 m, inkl. hjul","category":"Vej og Sne/Vejhøvl og Dozerblade","price":"5895"}
  • {"id":"b-37-25063SHC","name":"Dozerblad 2,5 m, inkl. hjul og hydraulikcylinder","category":"Vej og Sne/Vejhøvl og Dozerblade","price":"14799"}
  • {"id":"b-37-230SH","name":"Dozerblad 2,3 m, inkl. hjul","category":"Vej og Sne/Vejhøvl og Dozerblade","price":"9595"}