Kellfri Fangelåge i aluminium - Originalen som satte standarden for bedre ryg helse

Kellfri Fangelåge i aluminium - Originalen som satte standarden for bedre ryg helse

Siden fangelågerne i aluminium blev lanceret af Kellfri i 2016, har man taget markedet med storm og sat standarden for den nye generation af letvægtslåger. Med over 10 000 solgte eksemplarer, kan man konstatere at efterspørgslen af en mere let håndterbar låge er stor og markedet er endnu ikke mættet.

Nye kunder skriver og ringer ind hver uge, og spørger efter fordelene ved vores låger i aluminium”, fortæller Lars Persson, salgschef for Sverige i Kellfri AB

 

Fangelågen som er lavet i aluminium, er et kompliment til Kellfris ordinære prisværdige indhegningssortiment, som er Sveriges mest købte låger med fodbukke. Aluminiumslågen har mange fordele og den største er den lette vægt på kun 16,8 kg.

 

Ifølge Kellfri er den lette låge perfekt til dig som flytter rundt med hegnene til f. eks drivgange, rondeller, sygeboks eller lign.

 

En af de tilfredse kunder er Claes Johansson på Tyska gården i Skånings-Åsaka. Claes har 400 dyr, hvoraf 200 af dem er malkekøer. ”Vi landmænd bærer meget og ofte tungt. Så for os er denne låge mere end velkommen og vi bruger den hver dag!” siger Claes Johansson, en af Kellfris tilfredse kunder.

 

Bedre arbejdsmiljø

Lågerne bidrager til et bedre arbejdsmiljø for Sveriges landbrugsejere og mindsker slitageskader for landmændene

 

En låge i aluminium øger arbejdseffektiviteten og mindsker risikoen ved tunge løft med flytbare hegn, f. eks i situationer som opbyggelse af drivgange med dyrevogn.” Forklarer Lars Persson, Kellfri AB.

 

Takket være store omsætninger under årenes løb, kan Kellfri holde produktionsomkostningerne nede uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Det er vigtigt for os at lågen holder en høj standard og at den på trods af sin lette vægt stadig er robust. Det er noget af det vores kunder sætter pris på.” Siger Lars Persson, Kellfri AB.

 

Gennemtænk konstruktion

Grundet en gennemtænk konstruktion af Kellfris udviklingsteam, er aluminiumlågen også kompatibel med Kellfris øvrige indhegningssystem. Lågerne som er 3 meter bredde, har en total højde på 1,7 meter og er vendbare for at øge anvendelsesområdet.

 

Siden vi lancerede produktet i 2016, har vi været størst på markedet inden for hegnsortiment og vi fortsætter med at udvikle hegn og låger som tilpasses efter de nordiske gårde.” Afslutter Lars Persson, Kellfri AB.

 

Vi landmænd bærer meget og ofte tungt. Så for os er denne låge mere end velkommen og vi bruger den hver dag!”
Claes Johansson
- En af Kellfris tilfredse kunder